Entrants
- Croquetes de pollastre casolanes
- Musclos amb salsa de tomàquet
- Triangles d'espinacs, bacó, xampinyons i formatge
- Amanida de crostes i peix sec
- Rotllets de carbassó
Carn
- Guisat de mandonguilles amb aroma de canyella.
- Llom de porc al forn amb xampinyons i compota de pera amb vi negre
- Lasanya de puré de patates
- Kebabs amb salsa de iogurt
- Pollastre amb alls i herbes provençals
Peix i marisc
- Amanida de crostes i peix sec
- Bullit de peix
- Calamars farcits a l'eivissenca
- Bacallà amb poma caramel·litzada i vi blanc
- Besucs en escabetx
- Bacallà amb all porro, tomàquet, gambetes i llavors
- Musclos amb salsa de tomàquet
Verdures i bolets
- Sopa de carbassa
- Cous cous alla Panzanella
- Croquetes de bolets i bacó
- Pannacotta de carxofa amb mousse d'anxoves
- Moniatos al forn amb ceba caramel·litzada i parmesà
- Amanida pagesa
- Sopa de ceba de la Julia Child
- Gratinat de carbassó
- Crema d'espàrrecs
Llegum
Postres
- Pastís de formatge
- Pastís de pastanaga
- Bombons cruixents de xocolata amb aorma de taronja
- Pastetes nadalenques d'avellana i espècies
- Magdalenes de cacau amb llagrimetes de xocolata
- Panacotta
- Coca de formatge amb nabius
- Pastís de taronja
- Figues seques
- Tarte aux fruits
- Pancakes
- Mississippi Mud Cake
- Melmelada de taronja amb un toc de canyella
- Suflé de xocolata
- Mousse de xocolata i crema de llimona
- Copa de compota de poma, natilles i galetes
- Xerips (gaspatxos de farina de flor)
- Torró de xocolata amb caramel, ametlla i taronja confitada
- Pastís de xocolata sense farina
- Banoffee tart
- Carrot ginger cake
- Crème brûlée
- Copa de préssecs
- Muffins de maduixes
- Mantega de maduixes
- Chocolate Bundt Cake
- Brownie
- Pannacotta de xocolata
- Orangettes
- Apple pie
- Carrot cupcakes
- Gelat de crema catalana
- Batut de poma
- Pastís de iogurt i taronja
- Strawberry cake
- Chocolate cookies
- "Parfait" de cireres
- Pastís de poma