Això és recepta de la meva mare que, com jo mateixa, no té molt de temps per cuinar, però quan s'hi posa...
Ingredients:
-400gr de nius
-Mitja tarrina de formatjada (filadèlfia)
-100gr de samó fumat
-200ml de nata líquida
-Sal
-Pebre
Com ho fem?
En una cassola amb aigua bullim els nius. En un bol aboquem la formatjada, la nata , 50gr de salmó fumat, un pessic de sal i un altre de pebre. Quan hem bullit els nius, emplatem i hi aboquem la salsa. Per docorar, fem unes tiretes de salmó fumat.
Bon profit!
Ingredients:
-400gr de nius
-Mitja tarrina de formatjada (filadèlfia)
-100gr de samó fumat
-200ml de nata líquida
-Sal
-Pebre
Com ho fem?
En una cassola amb aigua bullim els nius. En un bol aboquem la formatjada, la nata , 50gr de salmó fumat, un pessic de sal i un altre de pebre. Quan hem bullit els nius, emplatem i hi aboquem la salsa. Per docorar, fem unes tiretes de salmó fumat.
Bon profit!
Un plat ràpid i deliciós, aquestes són les meves receptes preferides. I heu provat de fer-ho amb el philadelphia amb gust de salmó?
ResponEliminaUna molt bona i fina opció per a la pasta, molt encertat! Una abraçada Marina!
ResponEliminaAquesta recepta és perfecta per fer-li al meu fill Jordi quan torni a venir. Té locura per el salmó. Molt bona recepta.
ResponEliminaEl salmó és un dels peixos més amables de la cuina, queda bé per allà on passa. En salsa m'encanta!
ResponEliminaEns veiem pels blogs guapa! ;)
Me'ls menjaria ara mateix!
ResponElimina