diumenge, 30 de gener del 2011

Amanida de crostes amb peix sec

Bé, com podeu veure les meves aparicions pel món blocaire són fugaces. Només em queden dos exàmens! No em puc creure que la setmana que ve torni a ser una persona lliure. Tinc ganes de poder descansar, dormir fins tard, llevar-me i fer-me un esmorzar com cal... I, sobretot, tinc moltes ganes de cuinar. Però de cuinar cuinar, eh? Ja tinc un munt d'idees per anar fent de cara als pròxims mesos. Però, per ara, només tinc temps per amanides senzilletes... Espero que us agradi aquesta amanida de crostes amb peix sec, típica de les Pitiüses!

Ingedients (a ull!)

-Tomàquets madurs
-Crostes. És un pa de pagès que es fa a trossos i es torna a fornejar. Per això, és tan cruixent.
-Peix sec ( en podeu trobar d'envasat, de Formentera )
-Ceba
-Oli d'oliva verge

Com ho fem?

Ben fàcil: mesclar tots els ingredients en un bol, al vostre gust, i gaudir d'un plat excel·lent apte per a qualsevol ocasió!


12 comentaris:

  1. Quina amanida més bona!!!! ;) Molta sort guapa, que ja no queda res!!!! Estic desijant veure les teves noves receptes!!!!! petonets

    ResponElimina
  2. Patrimoni Mundial. A l'estiu, quan hi ha aquells tomàquets... També hi fa molt bo posar-hi una miqueta d'all tallat molt petit.

    ResponElimina
  3. Quina amanida més estupenda! No coneixia les crostes.. ara ja se una cosa més. Doncs ànims que ja falta poc!

    ResponElimina
  4. Boníssima aquesta amanida i les fotografies espectaculars! Molta sort amb els exàmens, després a cuinar que esperam impacients les teves receptes. Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  5. Ja ho tenim això!! En breu t'envio un mail per comentar-te un parell de coses ;)
    Aquesta amanida me la menjaria ara mateix!!
    Petonets guapetona!!
    I ànims...i sort!!
    Sandra

    ResponElimina
  6. Quin plat més diferent, a veure si el puc provar a casa!

    ResponElimina
  7. Ostres Marina, m'has descobert una amanida que desconeixia completament! I això del peix sec... quin tipus de peix és?
    Molta sort pels dos exàmens que queden! Ànims!
    Petons!

    ResponElimina
  8. M'encanta que ens ensenyis els plats típics!
    Bona sort als exàmens i aprofita això de poder dormir fins tard!!!

    ResponElimina
  9. Muy buena ensalada y original,la idea de poner crostes me encanta.....mucha suerte con los examenes.
    Besets.

    ResponElimina
  10. Tot i no tenir temps veig que et cuides molt bé. Aquesta amanida no l'he vist mai però té una pinta estupenda, amb el peixet sec ha d'estar divina i a més la trobo molt original.
    Ànims en els últims examens! ;)

    ResponElimina
  11. mmm mai havia sentit això del peix sec de formentera! quin tipus és?
    molts ànims!
    petonets

    ResponElimina