Avui per dinar, un plat molt senzill, però molt gustós: bacallà amb poma caramel·litzada i vi blanc.
Ingredients (4 persones)
-4 peces de bacallà
-Dues pomes
-Una ceba
-Un got de vi blanc
-Mig got de sucre moreno
-Farina
-Sal
Com ho fem?
Pelem la ceba i la poma a quadradets i ho posem a sofregir. Deixem que es dauri una mica i hi aboquem el mig got de sucre moreno, deixem que es fongui una mica i tot seguit i aboquem el got de vi blanc. Deixem que cogui una miqueta i que es dauri. reservem.
Passem el bacallà per farina i el fregim amb oli molt calent. No molta estona. El traiem i eixuguem l'oli amb un tovalló de paper.
Ara, ja podem muntar el plat com més ens agradi.
Bon profit!
m'encanta el bacallà! l'hauré de provar. petonets
ResponEliminaQue bo!! el contrast dolç i salat m'encanta. El provaré segur.
ResponEliminaRiquisiimaaasssss, me llevo la rceeta y te mando un besico.
ResponEliminaEL bacallà amb la poma lliguen super bé... i caramel·litzada amb la ceba deu quedar un acompanyament deliciós.
ResponEliminaMe encanta la receta de hoy. Además de tener un aspecto inmejorable y más que apetecible, la presentación la hace más bonita y tentadora. Enhorabuena por cocinar como lo haces y por compartirlo.
ResponEliminaBesos.
Hola Marina! t'ha quedat un bacallà deliciós amb una bonica presentació.
ResponEliminapt!
Hola Marina! Acab de descobrir el teu bloc botant d' un a l'altre. Veig que duus el mateix temps que jo amb el bloc, però ganes no te'n falten! Ànims! Em faig seguidora teva per no em vull perdre cap detall. Una besada! Paula...ahh, per cert, jo sóc de Mallorca!!
ResponEliminaUpps...no funciona això per fer-me seguidora. Després ho tornaré a intentar!!Paula
ResponEliminaQué receta tan exquisita y vaya presentación más chula, me encanta.
ResponEliminaUn placer descubrir tu blog.
un besito y felices fiestas
les pomes amb la ceba i bacallà, .. la combinació pinta increïblement saborosa ... i la presentació de 10...!!
ResponEliminauna abraçada
M'agrada el bacallà però sempre el faig igual, i m'has donat una molt bona idea!
ResponEliminaM'agrada molt com presentes els plats!
Bon nadal i a disfrutar d'aquests dies cuinant! petons ;)
El bacallà i la poma lliguen súper be, jo en tinc una recepta al blog que si assembla molt
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu blog, t’aniré visitant, doncs tens coses molt interessants, et convido a que donis una volta per el meu.
Bones Festes
Petons