dissabte, 11 de desembre del 2010

Croquetes de pollastre casolanes


Ahir el Pepe va portar per dinar un pollaste a l'ast. Ja sabeu com són els homes amb això de les quantitats... Total, que ens en va sobrar molt. Fins i tot he repetit avui per dinar. Però no. No hi havia manera d'acabar-me'l. Així que, com sóc una persona estalviadora (no m'agrada gens llençar menjar) he decidit aprofitar el pollastre donant-li una altra forma: de croqueta! Era la primera vegada que en feia, però amb el fart que se n'ha fet el meu nòvio, jo diria que estaven bastant bones... Hehe!

Ingredients

-Mig pollastre a l'ast o bullit
-Mitja ceba
-Nou moscada
-Farina
-Llet
-1 ou
-Pa ratllat
-Sal


Com ho fem?

Triturem la carn de pollastre i la reservem. En una paella sofregim la ceba. Quan comenci a estar dauradeta anem afegint llet i farina, com si fos una beixamel. Amb la cullera, intentem que no quedin grumolls. Hi aboquem el pollastre esmicolat i ho barregem tot. Fiquem una miqueta de nou moscada i sal.
Deixem refredar una mica la carn i, en un bol, batem un ou. En un altre posem el pa ratllat. Per fer les croquetes, podem utilitzar dues culleres o bé, les mans (ben rentadetes, eh? :P). Anem fent pilotetes en forma de croqueta i les passem per l'ou i el pa ratllat. Les fregim i... llestos!


Bon profit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada