dissabte, 29 de gener de 2011

Ous farcits d'alvocat i tonyina

Ingredients:

-8 ous
-Una llauna de tonyina
-1/2 alvocat
-2 tires de pebrots torrats
-Maionesa


Com ho fem?

Bullim els ous i els deixem refredar. Quan els hàgim tret la closca, els partim pel mig i buidem el rovell en un plat. Reservem el blanc de l'ou. Tallem l'alvocat i els pebrots en trocets petits i hi afegim el rovell dels ous, la tonyina i una cullerada de maionesa. Ho aixafem tot bé i farcim el blanc de l'ou. Podem abocar-hi una mica de maionesa per sobre per decorar i donar sabor.

Bon profit!


14 comentaris:

  1. Nunca los he rellenado así, pero me parece una mezcla muy rica, así que me voy con la receta. La pinta es estupenda.
    Besos y buen fin de semana

    ResponElimina
  2. Oh! Quina cosa més bona! I la foto també! Ma mare en fa uns amb mostassa. Ja li preguntaré què duen.

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta! Segur que està boníssim, jeje. M'ho apunto per la pròxima vegada que faci ous farcits :P.
    Petonets!

    ResponElimina
  4. m'encanten els ous farcits!
    tastaré la teva recepta la pròxima vegada que sempre els faig igual.
    petons.

    ResponElimina
  5. Mai he posat alvocat als ous farcits, segur que m'encanta! La pròxima vegada els provo així ;)
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  6. hola guapa! avui et diré que les fotos son fantàstiques! perquè no m'agrada ni la maionesa ni l'alvocat! però tenen molt bona pinta! segur que han de ser ben bons!!! Molts petonets guapa

    ResponElimina
  7. Hola,
    M'agrada molt la combinació de la tonyina i l'alvocat.. han d'estar més que bons! Mai ho he provat amb ous, així que haruem de provar-los!

    ResponElimina
  8. m'encanten els advocats i així no el he provat mai. Bona idea!

    ResponElimina
  9. Sempre penso que les receptes més senzilles són les més bones!! jo també m´apunto la idea de l´advocat per la propera vegada que prepari ous farcits...petonets!!

    PD Ànims que ja queda poc ;)

    ResponElimina
  10. Que bons!! nosaltres hi posem pernil enlloc d'alvocat. Els provarem així que han de ser menys pesants.
    Molt maques les fotos. Ja has acabat exàmens?? en Jordi siiiiiiiiii!

    ResponElimina
  11. Com m'agraden els ous farcits. Tendré en compte la teva recepta la pròxima vegada que en faci. ànims, Marina amb els exàmens. Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  12. Hola Marina, mai els he fet amb alvocat, segur que queden molt bons, ja ho faré el proper cop.
    Que vagin bé els exàmens.
    Fins aviat

    ResponElimina
  13. Fins fa poc no m'agradava l'alvocat, ara m'encanta.
    Me l'apunto per fer-la a casa, trionfem segur!
    Petonets.

    ResponElimina