dissabte, 13 de novembre de 2010

Pastís de formatge

Ingredients:

- 3 ous
- 3 iogurts naturals
- una tarrina de formatge per untar (estil Philadelphia)
-3 cullerades soperes de farina
-4 cullerades soperes de sucre

Per a la base:

-10 galetes maria
-40 gr de mantega

Per al recobriment:
-Mig pot de melmelada de gerds


Comencem!!

Engega el forn i posa'l a uns 200º. Així ja el tindrem ben calentó per enfornar el pastís. En un bol ben gran mescla bé els ous, el formatge, els iogurts, la farina i el sucre. És aconsellable fer-ho amb una batedora perquè no quedin grumolls.

Un cop feta la massa, posa en un plat les 10 galetes i aboca-hi per sobre la mantega. Pots posar la mentega en una cassola i calentar-la o bé ficar les galetes i la mantega juntament al forn, és més pràctic. Un cop ho tens junt i calent, amb una forquilla, ho aixafes intentant aconseguir una massa homogènia. Ara, unta bé de mantega un motlle metàlic i afegeix-hi la galeta picada, tapant-ne tot el fons.

Quan estigui tot cobert, aboca-hi la massa. Ara, ja pots enfornar-ho. Deixa-ho uns 25 minuts. Per saber si està cuit, clava-hi un escuradents i, si surt net, vol dir que ja està llest.

Un cop tret del forn, es deixa refredar i es desemmotlla. Per sobre, es cobreix amb la melmelada.

Bon apetit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada