Ingredients:
- 3 ous
- 3 iogurts naturals
- una tarrina de formatge per untar (estil Philadelphia)
-3 cullerades soperes de farina
-4 cullerades soperes de sucre
Per a la base:
-10 galetes maria
-40 gr de mantega
Per al recobriment:
-Mig pot de melmelada de gerds
Comencem!!
Engega el forn i posa'l a uns 200º. Així ja el tindrem ben calentó per enfornar el pastís. En un bol ben gran mescla bé els ous, el formatge, els iogurts, la farina i el sucre. És aconsellable fer-ho amb una batedora perquè no quedin grumolls.
Un cop feta la massa, posa en un plat les 10 galetes i aboca-hi per sobre la mantega. Pots posar la mentega en una cassola i calentar-la o bé ficar les galetes i la mantega juntament al forn, és més pràctic. Un cop ho tens junt i calent, amb una forquilla, ho aixafes intentant aconseguir una massa homogènia. Ara, unta bé de mantega un motlle metàlic i afegeix-hi la galeta picada, tapant-ne tot el fons.
Quan estigui tot cobert, aboca-hi la massa. Ara, ja pots enfornar-ho. Deixa-ho uns 25 minuts. Per saber si està cuit, clava-hi un escuradents i, si surt net, vol dir que ja està llest.
Un cop tret del forn, es deixa refredar i es desemmotlla. Per sobre, es cobreix amb la melmelada.
Bon apetit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada