dissabte, 4 de desembre del 2010

Bombons cruixents de xocolata amb aroma de taronja

Avui celebrem l'aniversari de la Núria, la Noèlia, la Natàlia i el Juanfran. Anem tots a dinar al camp per fer una mica de festa. Cadascú ha de portar alguna cosa per menjar i jo m'he decidit per uns bombons de xocolata. Ja us diré si els han agradat!


Ingredients:

-Dues barres de xocolata per postres

-Cereals de blat (Kellogg's)

-Nous

-Ametlles

-Una taronja


Com ho fem?

Fonem les dues barres de xocolata al microones i hi afegim el suc d'una taronja. També es pot fer en una cassola a foc lent. Si veiem que queda molt espessa hi podem ficar una mica de llet. Un cop està fosa la xocolata, l'aboquem dins una màniga de pastisser i, poc a poc, anem fent petites boletes en un motlle o bé en una plata. Abans que es refredi, hi posem a sobre una ametlla, una nou i uns quants cereals. Els posem a la nevera per a que quedin ben durs.

Bon profit!


4 comentaris:

  1. Ei Marina!, fins avui no havia vist el teu comentari!, moltes gràcies per entrar a casa i donar-me ànims. Aquests bombonets teus m'acaben de fer venir salivera... amb taronja lliga tan bé!.Volia probar de fer trufes amb taronja...si les faig en tindrem 2 versions!.T'afegeixo a la llista, una abraçada!

    ResponElimina
  2. Están buenísimos!Que pena por los que no han tenido el placer de deleitarse con esta ricura...vaya manos que tienes wpita!!!!!!!1
    Bsitos

    ResponElimina