Aquesta copa la vaig veure preparar l'altre dia al programa "Celebraciones Fáciles", al canal Decasa i em va semblar fantàstica. Això sí, la presentadora va comprar les natilles i la compota fetes. Jo he volgut dedicar-li una mica més de temps i ho he preparat tot jo. Doncs el programa aquest és bastant interessant. M'agrada descobrir coses noves i agafar idees per a la cuina i, com no, per a la presentació dels plats i de la taula. Amb aquesta nova entrada vull, a més, confessar-me. Sóc addicta al canal Decasa, a l'Hogar Útil i al Canal Cocina. Ho reconec. Però és que sempre hi fan coses que m'agraden. Si no és a un, és a l'altre. Quan miro algun programa de decoració, sento com si renovés de nou tota la casa, evidentment, cosa que faig només a la meva ment perquè ara mateix no tinc ni un duro... Però estic segura que si en tingués, tindria la casa més fabulosa del món! Haha! Bé, em deixo de confessions i us poso la recepta....
Per a les natilles
-4 rovells d'ou
-200gr de sucre
-750ml de llet
-Dues cullerades de Maizena
-Una branqueta de canyella
-Un bocí de pell de llimona
Per a la compota
-Una poma gran
-El suc d'una llimona
-Un rajolí de nata
Com ho fem?
Per fer les natilles, barregem en un a cassola la llet i la meitat del sucre. Hi afegim la canyella i la pell de llimona. Ho escalfem a foc lent sense deixar que el sucre s'enganxi als fons de la cassola. De tant en tant, moveu-ho.
Barregem els rovells d'ou amb la resta de sucre i, quan bulli la llet, hi aboquem les clares. No deixem de remenar la cassola amb les varilles. Afegim la maizena. Si cal, podem passar-ho per la batedora perquè quedi més suau. Les deixem refredar i les posem a la nevera.
Per fer la compota, treiem la pell a la poma, la fem en trossos petits i la batem amb el suc de llimona i el rajolí de nata. La poma pot ser àcida, ja que el contrast amb les natilles serà molt especial.
Servim en una copa, primer la compota; després, les natilles per sobre i, finalment, la galeta picada.
Bon profit!
Molt bona Marina!! Aquesta copeta t'ha quedat genial, una combinació estupenda!
ResponEliminaQuan vivia a casa mons pares també era addicta a Canal cocina... i els programes de decoració m'encanten, em passa com a tu! jejeje
Petonets!
Sandra
guapa, a vegades per tenir una casa de disseny no fa falta ser rica!!!! ;P M'encanta la teva recepta,. i la teva versió casolana segur que molt millor! petonets guapa
ResponEliminaSandra: som unes frikis...haha!
ResponEliminaJudith: no, si ja ho sé. A casa tirem d'Ikea: bueno, bonito, barato....Hahaha!
Tinc unes pomes al forn pendents de reciclar. bona idea!!
ResponEliminaPD quan acabis de decorar ca teua pots continuar per la meva!!
M'encanta la recepta, senzilla, sana i molt bona. I amb les natille i la compota fetes per tu, molt més bones, segur!
ResponEliminaLa presentació en copes queda preciosa.
Hola!
ResponEliminaJo tmb miro aquests canals a tota hora! I precisament aq cap de setmana vaig veure aquesta recepta, i vaig pensar: amb les natilles i la compota casolana molt millor!!!
Mmmm...m'agrada, m'agrada aquesta recepta. Doncs, jo també sóc friki (visca el "Canal Cocina"!!!) Amb aquesta darrera foto què vols que mosseguem directament la pantalla, eh??? Això no és fa!! ;) Un petó, guapa i a gaudir de la recuperada llibertat (...per ara!) Paula
ResponEliminaboníssim, quina pinta!!!! Nyam!!! :)
ResponEliminaHola,
ResponEliminaUnes postres molt bones amb aquesta combinació.. Fresquetes per després d'un àpat li van de meravelles!!
La compota de poma m'agrada molt amb gelat de vainilla, aquesta deu ser molt semblant i boníssima!
ResponEliminaPetonets.
Una copa de restaurant de luxe, me l'apunto!
ResponEliminaHola Marina,
ResponEliminaGracies per visitar-me, en quant a la thermomix pensa que s'amortitza molt ràpid!!
Em quedo a fer un vol per la teva cuina!!
Judith
Perdó!!
ResponEliminaAquesta copa és veu realment bona, bona!!!
Ostres Marina, bravo!!! Unes postres senzillament, perfectes!! La combinació, la presentació, tot!
ResponEliminaPetons!
Unes natillas delicioses
ResponEliminaPetons