Ingredients (per a 4 persones)
-Una carbassa
-2 porros
-Sal
-Oli
-100 ml de nata
Com ho fem?
Agafem la carbassa i li tallem la pell. La posem a bullir dins la cassola tallada a daus fins que quedi molleta (podem fer la prova clavant-hi una ganivet).
Mentrestant, sofregim en una paella els porros ben talladets fins que quedin daurats. A continuació, ho aboquem tot en un pot o dintre la cassola mateix i ho ben batem.
Per emplatar, hi afegim un raig d’oli i una miqueta de sal. Si volem decorar-ho una mica, hi podem fer unes ratlletes amb nata per cuinar.
-Una carbassa
-2 porros
-Sal
-Oli
-100 ml de nata
Com ho fem?
Agafem la carbassa i li tallem la pell. La posem a bullir dins la cassola tallada a daus fins que quedi molleta (podem fer la prova clavant-hi una ganivet).
Mentrestant, sofregim en una paella els porros ben talladets fins que quedin daurats. A continuació, ho aboquem tot en un pot o dintre la cassola mateix i ho ben batem.
Per emplatar, hi afegim un raig d’oli i una miqueta de sal. Si volem decorar-ho una mica, hi podem fer unes ratlletes amb nata per cuinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada