dilluns, 21 de febrer del 2011

Strawberry cake

Avui sí que m'he llevat amb ganes de cuinar! De fet, des que ahir vaig veure aquell web, m'han vingut tantes receptes al cap... La web en qüestió és la de la Martha Stewart. Segurament, molts de vosaltres, ja la coneixieu. És tot un món aquesta pàgina. Les receptes de cupcakes i pastissos m'han fet tornar boja... Són fantàstiques. Ahir, amb un mail, li comentava a la Sandra (Fogons de la Bordeta), que em sentia una mica cursi i hortera perquè m'encantaven aquestes coses. Ella em va dir que no m'hi havia de sentir, que aquests pastissos eren una monada! Així que... M'he animat a fer-ne un. Bé, els de la pàgina m'han servit per inspirar-me, ja que n'he fet un que no he trobat enlloc, tot i que deu existir: un pastís de maduixes amb frosting de mascarpone, com un cupcake! A veure què us sembla...






Ingredients

 Pa de pessic:
-Un got de farina
-Un got de sucre
-4 ous grans
-1 cullerada de llevat
Frosting:
-3 envasos de formatge mascarpone
-1 got de sucre llustre
-1 cullerada de nata per cuinar
-Maduixes (al vostre gust)



Com ho fem?

Escalfem el forn a 180º. Agafem dos bols i separem els rovells de les clares. Muntem les clares a punt de neu i les reservem. A l'altre bol, barregem els rovells amb el sucre, la farina i el llevat. Ara, ho barregem amb les clares amb moviments suaus de dalt a baix amb les varilles. Ha de ser suau perquè les bombolles de les clares muntades no es desfacin, ja que ajudaran a pujar la massa. Untem un motlle amb mantega o oli, hi aboquem la massa i enfornem durant uns 20 minutets aproximadament.

Mentrestant, barregem el formatge mascarpone amb el sucre llustre i la nata, fem una massa i la reservem a la nevera perquè estigui dura.

Quan hàgim tret el pa de pessic, deixem refredar. Després, el partim per la meitat, hi posem una mica de crema i algunes maduixes per la meitat. Cobrim tot l'exterior del pastís amb el frosting i decorem amb unes quantes maduixes. M'ha costat una mica recobrir tot el pastís... Uff! He suat! Però, al final, em sembla que ha quedat prou bé...

Aprofito aquesta entrada per recordar-vos que ja està publicada "La recepta del 15" de març: crema catalana! Ja podeu començar a pensar en la vostra crema perquè esperem que hi participeu tots! A més, la Sandra, el Xavi i jo, volíem agrair-vos la participació en la proposta de febrer. Es van superar les expectatives de bon tros. Estem molt contents que la proposta rutlli tan bé. Gràcies a tots i ens veiem al març amb la crema!

Bon profit!

31 comentaris:

  1. Aquest cake em sembla fantàstic, jo també sóc una "boja" de la Martha Stewart, és una font d'inspiració increïble.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Què ens ha de semblar....Bestial!!! tranquila pk jo soc super fan de la Martha, tinc bastants llibres d'ella, la revista, la web la visito molt sovint!!! tot el que fa és espectacular, com el teu cake!! Felicitats
    Molts petonss

    ResponElimina
  3. mmm jo en vull un trocet petitó per a tastar-ho, jeje, sempre que em passo per la web m'el miro i encara no m'he decidit mai a provar-lo de fer.
    T'ha queda't genial, no té res a envejar als de la martha :P.

    Petonets!!

    ResponElimina
  4. Ara em passejaré per la web que anomenes i al pastís si te´n sobra un tall me l´envies.

    ResponElimina
  5. NOIA quina pinta si esta la meitat de bo del que sembla ha de ser fantastic¡¡¡
    Et convido a pasar pel meu blog a fer una ullada es racodesucre.blogspot.com
    un peto

    ResponElimina
  6. A mi aquests frostings sempre em fa por que siguin emfalagosos, però tenen una pinta... amb les maduixes ha de quedar genial!

    ResponElimina
  7. ¡¡Impresionante!! El corte es espectacular. Qué rico, por favor...

    Besos.

    ResponElimina
  8. Ja has devetllat la pàgina, un gran descobriment.
    M'encanten les maduixes, aquest pastía amb mascarpone ha d'estar molt i molt bo.

    ResponElimina
  9. Genial! Amb lo que m'agraden les maduixes! nyam!!!!

    ResponElimina
  10. Neeeeeeeena... com em fas això amb la gana que tinc!! jajaja T'ha quedat bestial... com m'agrada que et llevis amb ganes de cuinar! :P
    Petonets... i visca la "cursileria"!!
    Sandra

    ResponElimina
  11. Per cert, canvi de look al bloc? ;)

    ResponElimina
  12. Si això és ser cursi, que visca la cursileria!! M'encanta, m'encanta, m'encanta!! Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  13. cursi??? doncs a mi m'encanta!! gràcies per passar-nos l'adreça! ara mateix vaig a fer un cop d'ull! petonets guapa!!!

    ResponElimina
  14. Hola!
    Doncs jo vull ser molt, molt cursi i atrevir-me a fer aquest pastís! Maduixes i mascarpone! Hi ha alguna combinació nillor i amb un color més maco? jo crec que no! T'ha quedaat espectacular! Enhorabona! Petons

    ResponElimina
  15. Una passada, m'encanten les maduixes i amb el Macarpone deuen estar genials!

    ResponElimina
  16. Doncs que sapigues que aquest pastís "cursi" com tu dius me'l menjaria sense pestanyejar.
    Les maduixes fan primavera oi?
    Té una pinta estupenda Marina, fes-ne més!!
    ;)

    ResponElimina
  17. Apa!!!! que ha de ser cursi. M'agrada molt. Jo en tinc una també de maduixa... es que m'encanten aquestes fruitetes!!!!!
    Jo amb el teu permís m'apunto la recepte i t'afegeixo a la llista de blogs que segueixo, per que, el teu, també m'encanta!!!.
    Fins aviat.
    Laura (Cocina Homemade)

    ResponElimina
  18. Marina quina bona pinta te aquest pastís...!! m'encanten les maduixes. Ara mateix entraré a aquesta pagina per veure que tal...i de cursi res de res...
    Per cert, vaig que has cambiat l'imatge del blog...m'agrada!
    petons

    ResponElimina
  19. M'agrada l'originalitat del pastís. T'ha costat però el resultat s'ho valt
    Bona cuina

    ResponElimina
  20. Marina, im-pres-sio-nant!!! Crec que t'hauràs de comprar els llibres de la Martha Stewart. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  21. Hola Marina!!!soc la Sílvia (anaori al club de cuines) m´agraden molt les teves receptes amb el teu permís em quedo!!!! Per cert el pastís impresionant!!!

    ResponElimina
  22. T'ha quedat ben maco, i d'horter ai cursi res de res, el contrast de corlors es ben llampant i dona alegria a la vista tot i que segur que deu donar mes alegria encara al paladar..hahahahaa :P

    ResponElimina
  23. Hola Marina, gràcies per el teu comentari. A mi també m'ha agradat de descobrir el teu bloc.
    Jo quan vivia als Estats Units mirava a la televisió el programa de la Marta Stewart, allà és molt coneguda, li diuen la mama d'Amèrica. Ara desde aquí també la segueixo per internet.
    El pastis t'ha quedat espectacular!

    ResponElimina
  24. Un pastis deliciós, bé a mi no em fa res se cursi, però en vull un trosset
    Petons

    ResponElimina
  25. Si que és genial la Martha Stewart, i a tu t'ha quedat un pastís genial!
    Felicitats!

    ResponElimina
  26. te ha quedado estupenda esta tarta rellena de fresas. Y con esa cobertura. Bss.

    ResponElimina
  27. Quin pastís més bo !!T'ha quedat espectacular!! A mi també m'encanta la web de la Martha Stewart, i el teu pastís és senzillament perfecte.Felicitats!!
    Emma

    ResponElimina
  28. M'encanta mmm quin pastís mes bo!
    Ha quedat fantastic Marina.
    Un petonet

    ResponElimina
  29. Aquesta és la cara maca de quedar-te a casa avuí! suposo que el petit ja està millor no?. Un pastís delicios!!! les maduixes son molt maques!!! petonets guapi!!!

    ResponElimina
  30. Pim, pam i un pastís de luxe!!!!! jo no el veig gens cursi, ara mateix vaig a visitar aquesta web. Gaudeix del pastís amb maduixots.. petons,

    ResponElimina