dilluns, 20 febrer de 2012

La recepta del 15 de març

Avui, dia 20, us mostrem l'ingrendient de La recepta del 15 de març. I com podeu veure a la foto... Farem llenties! 

Abans que res, però, no podríem fer aquesta entrada sense donar-vos les gràcies per la vostra participació en el passat repte, on vam recollir més de 115 receptes de croquetes! Tenim un receptari increïble de possibilitats que podeu trobar aquí i que segur que, a més d'un, us deixarà amb la boca oberta. Una gran varietat de propostes per a tots els gustos i butxaques.

I ara sí, què us sembla l'ingredient que us proposem per al mes vinent? Potser ja va essent hora d'innovar una mica a la cuina amb les llenties. Les possibilitats són moltíssimes i de segur que us passa com a mi, que sempre les mengeu igual... Tenim una gran oportunitat per, entre tots, trobar les millors i més delicioses receptes amb llenties el 15 de març. No podeu faltar a la cita, eh?

Ja sabeu que l'únic que heu de fer és deixar-nos l'enllaç de la vostra proposta. Si no teniu bloc però us ve de gust participar, només heu d'enviar-nos un mail a xocolatadesfetacuina(arroba)gmail.com amb la recepta i una foto. A més, si no us va bé publicar el 15, podeu fer-ho abans o després. No hi ha cap problema!

Ara doncs, a pensar en llenties i fins aviat! (i dic" fins aviat" perquè els dies passen taaaan ràpid...)

20 comentaris:

  1. A veure si aquesta vegada participo... buscarem alguna que altre recepta. Fins aviat¡

    ResponElimina
  2. Ufff... mira que un dels meus nous propòsits és participar en els concursos, però amb les llenties, em costa tant... bé, ja aniré pensant i a veure com m'ho adapto!

    ResponElimina
  3. Llenties! Molt bé! Sé una recepta empordanesa que està molt bé :-)

    ResponElimina
  4. Tinc un Monstre Menjallenties a casa i estarà encantada amb el repte d'aquest mes. Haurem d'anar fent proves a veure per quina ens decidim

    ResponElimina
  5. mmm...doncs mira fa dies que en vull fer, així que ja tinc excusa! Gràcies Marina! petons,
    Núria-Cocó
    http://algomasquecocina.blogspot.com

    ResponElimina
  6. el repte d'aquest mes, llenties, um, a veure quina recepta busco.

    ResponElimina
  7. Jejeje... Ja els ho he dit als de la Bordeta, cada cop ens ho compliqueu més!!! jejeje.....
    Ptns guapa

    ResponElimina
  8. ole ole! Quina proposta més xula! oído cocina!

    ResponElimina
  9. Molt bé!! doncs el 15 del mes que ve tindrem les llenties preparades!! :P

    ResponElimina
  10. Les llentíes m'agraden, però si són tipus pardina aleshores ja és una cosa espectacular! :)

    ResponElimina
  11. Cada repte m'agrada més que l'anterior... a veure que fem aquest mes :o)
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  12. Llenties ??? jaja que difícil tindré que pensar molt Marina jajaja
    Un petonet

    ResponElimina
  13. Aquí us deixo la meva recepta del 15. Pastís de llentíes amb l'enllaç del meu bloc. Salutacions¡¡ :-D

    http://menjadebacalla.blogspot.com/

    ResponElimina
  14. Aqui te dejo mi primera aportación, http://www.naturaldelatierra.com/2012/03/ensalada-de-lentejas-lentil-salad.html
    Beoss

    ResponElimina
  15. Hola Marina, acabo de publicar la meva recepta de llenties.
    No puc posarme en contacte amb la Sandra i el Xavi,em torna el missatge.
    Petons
    Isabel

    lacuinadelaisabel.blogspot.com

    ResponElimina
  16. Hola Marina!
    Aquí us deixo la meva entrada per l'Encobreix del 15, aquesta vegada amb poc temps però amb les mateixes ganes de participar.
    http://blaukitchen.com/2012/03/15/ensalada-de-lentejas-a-lo-falsarius-para-el-reto-la-recepta-del-15/
    Un petó

    ResponElimina
  17. Hola Marina, acabo de publicar la meva recepta de llenties.
    Salutacions

    http://gabrielaysusrecetas.blogspot.com/2012/03/lentejas-con-almejas.html

    ResponElimina
  18. Aquí teniu la meva recepta del 15! M'encanta la proposta d'aquest mes i ja tinc ganes d'anar veient idees a través dels blogs. Espero que siguin molts!!!

    http://taulabernat.blogspot.com/2012/03/crema-de-llenties-amb-pebre-vermell-de.html

    ResponElimina