Avui toca recepta de postres. Confesso que m'agrada molt més preparar postres que qualsevol altre tipus de menjar. Sóc llaminera, però reconec que últimament acostumo a fer postres una mica més saludables... I és que per gaudir d'un plat com el que avui us presento no cal penedir-se d'haver comès un excés. Aquesta crème brûlée la vaig veure l'altre dia en el programa de televisió de la Donna Hay a Canal Cocina, "Cocina fácil con Donna Hay", que recomano moltíssim ja que els plats que s'hi preparen són ràpids, senzills i força saludables.
Una de les receptes que Donna Hay va presentar en el darrer capítol era aquesta falsa crema. I dic falsa perquè en realitat no està fet amb la crema pastissera que coneixem, sinó amb iogurt. Bé, us explico la recepta tot seguit. Us animo a fer-la a casa, que és ben senzilla!
PS: Gràcies, padrí!
Ingredients
-4 iogurts naturals
-40gr de nata líquida
-100gr de gerds
-2 cullerades de sucre llustre + 4 cullerades per al iogurt + 4 cullerades per cremar
-1 cullerada d'extracte de vainilla
Com ho fem?
Fiquem els gerds i dues cullerades de sucre llustre en un bol. Ho barregem amb una cullera de manera que es ben triturin els gerds i quedi una espècie de melmelada. Dividim la barreja en 4 gotets. Reservem. Ara, en un bol gran, aboquem els iogurts, 4 cullerades de sucre, la nata líquida i l'extracte de vainilla. Aboquem la barreja per sobre la melmelada i fiquem els gotets a la nevera durant una horeta. Si voleu servir les postres en un sopar o un dinar, deixeu-les dins la nevera fins darrer moment. Ara, quan anem a servir la crema, aboquem una cullerada de sucre llustre per sobre de cada got i, amb el bufador, cremem fins que es formi una fina capa de carmel. Podeu decorar amb un gerd a sobre.
Ja tenim les postres llestes per servir i gaudir!
Bua, com trobo a faltar tenir el Canal cocina a casa... quan vivia amb mons pares hi estava enganxada! jajaja Aquesta creme brulee ha de ser molt bona, i si és lleugereta me l'apunto, que toca cuidar-se una mica! ;)
ResponEliminaQuè xula l'abella!
Petons
Sandra
A la vespa li ha agradat?
ResponEliminaWuau!!!! ha de ser impresionant!!!! apuntada, faig una que s´asembla però no del tot, el toc de geds bestial i l´abella Maya monissima!!!petons
ResponEliminaHas ben enxampat a l'abella!!!! Que llaminera jejeje..... No m'extranya, té una pinta deliciosa......
ResponEliminaBon cap de setmana....
Noia que ve ho vaig veure l'altre dia al Canal cocina, pero estava tan concetrada mirant com cuinava que no vaig apuntar res...
ResponEliminaUn petonet
Me encantan este tipo de postres, los tomaria todos los dias!!
ResponEliminate ha quedado fantastico.
bss
En principio resulta chocante! no es la típica desde luego pero resulta muy apetecible... hasta la abeja se apuntó! Besos
ResponEliminaÉs el típic postres de:"repetimos?" Passa divinament.
ResponEliminaPerò com pot ser tan agosarada aquesta abella?
ResponEliminaJo també sóc com la Sandra jejej, quan vivia amb muns pares estava totalment enganxada al canal cocina, i ara la meva vida ha perdut sentit -_-. Només em queda admirar les teves receptes jeje
Petons!
Mira la avispa que lista....va donde esta lo bueno.
ResponEliminaBesets.
A mi en canvi fer els postres és el que més em costa, tot i que per menjar-los soc dels primers :)
ResponEliminaAquest em menjaria ben a gust!! Molt bó :)
JO també vaig veure el programa i em vaig apntar la recepta a la llibreta "dels pendents". Quina casualitat.
ResponEliminaFa molt bona pinta ;)
Petonets.
MAR, de El que no mata engreixa.
Tu crème brûlée me parece creativa, rica y preciosa!! Es una avispa de verdad o una de plástico en el vaso???!!
ResponEliminaUnes postres que fins i tot li agraden a l'abella. Quina gracia.
ResponEliminaPetons!
Ana de: 5 setnidos en la cocina
Marina, aquest son el tipus de postre que m'agraden.
ResponEliminaMolt bona pinta, l'apunto a pendents.
Petons
Una crema boníssima, fa poc també la vaig provar amb iogurt i el resultat és espectacular!
ResponEliminaA veure Marina, que ens tot a tots intrigats amb la vespa :D
ResponEliminaM´ha agradat molt aquesta recepta, quina pena que no vegi aquest canal perquè aquest programa que ens recomanes ha de ser ben interessant...
Petonets!!
Si los postres que comemos los podemos hacer más saludables, mejor no? Esta crema es perfecta! Hecho de menos el Canal Cocina, cuando lo tenía lo veía a todas horas! Bss
ResponEliminaNosaltres no tenim canal cocina, però estem encantats amb les teves "retransmissions" jejeje
ResponEliminapetonets
fantástica esta receta! yo tampoco tengo canal cocina, así qué sí, genial tus recetas! (qué gracia, la abeja...)
ResponEliminaJo també sóc molt llaminera, desgraciadament, però bé, he de reconèixer que quan m'ho plantejo enserio m'aparto totalment del dolçs, jeje.
ResponEliminaLa teva proposta, genial, m'ha encantat la idea d'alleugerà la crema així que no descarto provar de fer-la un dia d'aquests.
Molts petonets!!
Bella ricetta e deliziose fotografie, ciao
ResponEliminaPerfecta para un día de la semana y no tener remordimientos, además es muy bonita y con un colorido tentador! El programa de Donna Hay está muy bien, que envidia de cocina... un beso
ResponEliminaNena que bo!! postres sense necessitat de forn... m'encanta!! (ja saps que no en tenim.. :( petonets guapa!
ResponEliminaBet
Sencillamente delicioso. Saludos
ResponEliminaSencillamente delicioso. Saludos
ResponEliminaSencillamente delicioso. Saludos
ResponEliminaM'anoto la recepta, m'agrada!
ResponEliminaQuè és això de Canal Cocina?
M'agrada la recepta, fàcil i sana. Una foto molt xula la de la vespa :-)
ResponEliminaPetons
Fa cara de ser boníssim però fas unes fotografies magnífiques
ResponElimina