dimarts, 1 de febrer del 2011

Mississippi Mud Cake: chocoholics only!


Sé que havia dit que fins que no acabés exàmens no em posaria a “cuinar, cuina”… Però no ho he pogut evitar! He tornat tan contenta de l’examen de Psicologia de l’Educació que he pensat que havia de celebrar-ho de forma especial. La Laura, una companya de classe, em va dir que la seva germana, un dia, va preparar un pastís molt especial. Un Mississipi Mud Cake! La germana en qüestió és la Mº José del bloc Dit i fet (Una passada de bloc, per cert). En arribar a casa vaig cercar-lo per Internet i, la veritat, m’ha costat trobar receptes que entengui (el meu nivell d’anglès no és tan fantàstic). Així que n’he llegit unes quantes i he fet la meva pròpia interpretació del pastís, a veure què us sembla. Aviso: només apte per addictes a la xocolata!!


Ingredients (Per cada bescuit)

-3 ous
-1 1/2 got de farina
-1 1/2 got de sucre
-1 got de cacau en pols
-1 cullerada de sucre de vainilla
-Un rajolí de llet
-Un sobre de llevadura de pastisseria
-Un grapat de virutes de xocolata
Per al frosting:
-2 barres de xocolata per a cobertura
-150gr de mantega


Com ho fem?


Batem els ous en un bol. Aboquem la resta d'ingredients i batem ben fort amb les varilles. Untem un motlle amb mantega, hi aboquem la massa i enfornem a uns 170º durant 15-20 minuts. Repetim el procés amb el segon bescuit i els deixem refredar. En un bol, posem la mantega i la xocolata per a cobertura. Ho fonem al microones i ho barregem amb una cullera. Per enganxar els dos bescuits, aboquem una mica de la mescla de xocolata a sobre d'un i col·loquem l'altre a sobre. Després, aboquem la resta de xocolata per damunt del pastís i deixem refredar. Llest per berenar!


Bon profit!





12 comentaris:

  1. Maaaaaaaaare meva, com a xocoaddicte que sóc, aquest pastís va directe a la meva llista de pendents!! Quina pinta nena!

    M'alegro que hagi anat bé l'examen, Psico és una d'aquelles que sempre fan mandra... Ja no queda res!!

    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Només de veure les fotos ja m'estic tornant boja!! M'agrada el tros que no hi cap gairebé a la mà, així és com em faig jo els talls de pastís jejeje.
    Ben fet dona, quan un està alegre s'ha de celebrar sempre, no hem d'esperar al moment final! Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  3. Marina, això no es fa!! Estic mig mossegant la pantalla...fer-me això a mi, una xocoaddicta declarada i confesa...ai, quina cosa més bona!! Què bé que haguis sortit tan contenta de l'examen, ara força per l'últim! Et trobam a faltar per les cuinetes! Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  4. ostres!!! sort que estaves animada i ens has presentat aquest pastís, pq jo també en vull un bon tall!!!!!!! quina gana m'ha entrat!!! petonets i bona sort per la rect final!!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies per visitar-me i quedar-te!
    El pastís es genial, quanta xocolata Mmmm....s´em fa la boca aigua!
    Una abraçada
    Anna

    ResponElimina
  6. Marededeusenyor!
    Però com he pogut viure fins ara sense haver provat això! Ui! A veure si no trigo a "inventar-me" una excusa per fer aquesta bèstiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    Gràcies per socialitzar-la!!! Uooooooooo!!!!

    ResponElimina
  7. Ummmmmmmmmmm!Boníssim, boníssim, boníssim!
    Bona sort pels exàmens que et queden!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Jo m'emporto aquest troç que tens a la mà! però quina cosa més bona has fet!!!!! m'encanta amb tant de xoco, i es veu tant esponjós i suau... Felicitats!!!
    Molts petonets

    ResponElimina
  9. Nena, m'acabo de fixar que ens tens aquí al costat a la llista amb el nom de Crema de carxofes?! jajaja

    ResponElimina
  10. Tremendu!! quina bomba!!
    Felicitats per l'examen, ja queda menys!

    ResponElimina
  11. És bona ehhhh, jo encara no l´he publicada però ja l´he feta més d´una vegada ;) petonets

    ResponElimina