dilluns, 29 de novembre del 2010

Bescuit de xocolata



Ingredients:

-3 ous
-150gr de mantega
-1 cullerada sopera de llevat en pols
-75gr de farina
-120gr de sucre
-150gr de xocolata per desfer
-20gr de nata per cuinar




Com ho fem?


En una cassoleta, aboquem la mantega i el sucre i deixem que es fongui a foc lent. Mentrestant, posem la farina en un bol i hi afegim la farina i una cullerada de llevat en pols. Quan s'hagi fos la mantega amb el sucre, ho aboquem al bol i ho ben mesclem.


Tot seguit, fonem en una cassoleta o al microones els 150gr de xocolata. Si ho feu amb la cassola, aboqueu-hi una mica d'aigua perquè no us quedi enganxada. També podeu afegir-hi llet, donarà un toc esponjós al bescuit. Si voleu, podeu afegir-hi nata per cuinar, uns 20 ml aproximadament i també donaran més suavitat al pastís.

Un cop fosa la xocolata, l'aboquem dins el bol i, amb la batedora, ho ben barregem tot fins que quedi una mescla homogènia, sense cap grumoll.


Untem la plata que vagi al forn amb mantega i l'hi aboquem tota la mescla. Ho deixem al forn durant uns 20-30 minuts a una potència d'entre 150 i 160W.




Bon profit!









I, mentrestant, per gaudir del sabor de la xocolata...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada