El plat que us presento avui és una recepta típica d’Eivissa que es cuina per Pasqua.
Ingredients:
-1kg bledes
-1kg verdura
-200gr de guixes
-200gr faves pelades
-Herbasana
-3 alls
-Pebrera vermella
-Sal
-Oli
-Mig llimó
Com ho fem?
Posem a bullir les bledes i la verdura. Quan comencin a bullir, hi aboquem les guixes. Deixem que bulli de nou i esperem 10 minuts aproximadament. Ho retirem del foc i ho ben escorrem. Tornem a posar-hi aigua de cisterna i hi afegim les faves pelades. Quan ja bulli, hi afegim una mica d’herbasana, els alls pelats, una mica de pebrera vermella en pols, una miqueta de sal i oli i deixem que bulli durant uns 30 minuts.
S’ha de servir ben calent i pot afegir-s’hi, per presentar-ho, una mica d’oli i unes gotetes de llimó.
Ingredients:
-1kg bledes
-1kg verdura
-200gr de guixes
-200gr faves pelades
-Herbasana
-3 alls
-Pebrera vermella
-Sal
-Oli
-Mig llimó
Com ho fem?
Posem a bullir les bledes i la verdura. Quan comencin a bullir, hi aboquem les guixes. Deixem que bulli de nou i esperem 10 minuts aproximadament. Ho retirem del foc i ho ben escorrem. Tornem a posar-hi aigua de cisterna i hi afegim les faves pelades. Quan ja bulli, hi afegim una mica d’herbasana, els alls pelats, una mica de pebrera vermella en pols, una miqueta de sal i oli i deixem que bulli durant uns 30 minuts.
S’ha de servir ben calent i pot afegir-s’hi, per presentar-ho, una mica d’oli i unes gotetes de llimó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada