diumenge, 20 de maig del 2012

La Recepta del 15 de juny

Uff! Faig una mica tard, però bé, encara som a dia 20, no? Acabo d'arribar a Eivissa després d'uns dies fora de l'illa. No m'he emportat l'ordinador i clar, només pensava "de seguida que arribis a casa, l'entrada de la "Recepta del 15"!" 

Així que després d'aquests dies de desconnexió, torno amb molta il·lusió per entrar a la cuina i amb moltes ganes de tornar-me a retrobar amb tots vosaltres.

Abans, però, de presentar-vos l'ingredient del mes vinent, us hem de donar les gràcies per la vostra participació en el passat repte. Hem recollit ni més ni menys que 120 receptes d'entrepans. Què us sembla? Jo ja me moro de ganes de tastar-los tots. Moltíssimes gràcies per la vostra participació. Us supereu mes rere mes! Si us ve de gust fer-li una ullada a l'índex de "La recepta del 15", esteu convidats. Us encantarà!

I ara sí, què us sembla la idea de preparar un deliciós còctel? Arriba l'estiuet, la calor, les terrasses, les nits a la fresca... I què millor per gaudir d'aquests fantàstics dies que prendre's un bon còctel després d'un feixuc dia de feina o celebrant l'arribada del bon temps amb els amics? Així doncs, us deixem pensant en la proposta per al mes vinent.

Ja sabeu que l'únic que heu de fer per participar és deixar l'enllaç de la vostra recepta en aquest bloc. I si us ve de gust participar, però encara no us heu animat amb això dels blocs gastronòmics, no us preocupeu! També esteu convidats a participar a La Recepta del 15. Només heu d'enviar-nos la vostra proposta amb una fotografia a xocolatadesfetacuina@gmail.com. Nosaltres ens encarregarem d'afegir-la a l'índex final de "La Recepta del 15"

Si teniu qualsevol dubte relacionat amb "La Recepta del 15", podeu resoldre'l a l'apartat "La Recepta del 15": què és? que trobareu a la barra lateral dreta del bloc.


Ens veiem ben aviat refrescant-nos amb un bon còctel!

12 comentaris:

  1. Espero que hagis descansat molt bé. Una proposta que m'agrada. Fins aviat

    ResponElimina
  2. Per mi aquest mes es un super repte!! No he fet mai un coctel!! Haure mirar que tinc pels meus llibres de cuina... Petons

    ResponElimina
  3. Encara que sembli mentida... serà el primer que prepari. Mai no és tard per començar, oi?
    Marta

    ResponElimina
  4. Uau!!! 120!!! us heu superat, ara vaig ràpidament a fer-hi una ullada. Petons!!!

    ResponElimina
  5. Ja tenim ganes de veure aquests còctels! No fa massa temps, al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us en proposàvem de gambes amb alvocat. Us convidem a entrar-hi, a fer-hi una ullada i si us hi animeu a dir-hi la vostra. www.esfruita.com/assessorem/coctel-de-gambes-amb-alvocat

    Avui, a ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem unes flors de carbassó arrebossades, acaben d'arribar a ESfruita i són realment boníssimes. www.esfruita.com/assessorem/flors-de-carbasso-arrebossades

    ResponElimina
  6. Marina, jo ja m'hi he posat i aquest diumenge, abans de dinar, li serviré al meu marit un còctel sorpresa.
    Ja tindré els deures fets.
    Nani

    ResponElimina
  7. Oh! quina bona idea!!!!! es genial:))) petonets i felicitats per tants entrepans!

    ResponElimina
  8. Como me gusta!!! y que variedad nos encontraremos..Bss

    ResponElimina
  9. Espero que hagis disfrutat d'aquests dies sense conexió :o)
    Ja estem pensant en un cóctel...
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina