Sí! Publico una recepta que no és del 15! Ni jo m'ho puc creure. Fa tant que no puc dedicar al bloc el temps que voldria... Però he decidit tornar-me a posar les piles amb això de la cuina. Porto moltes coses en marxa entre els estudis i la feina, però necessito trobar un espai per a mi i per a les coses que m'agraden. Per això vull tornar aquí, per trobar-me de nou amb tots vosaltres.
També he volgut renovar una mica l'aparença del bloc. Amb l'arribada de la primavera he fet una "neteja de cara" a Xocolata Desfeta amb uns colors més adequats a l'època de l'any i també com a símbol del començament d'una nova etapa. He canviat alguns gadgets i he actualitzat l'apartat Índex de receptes que podeu trobar a la barra lateral dreta. Espero que us agradi aquest nou disseny i que m'acompanyeu en aquest retorn a la cuina.
Bé, us deixo amb la nova recepta, uns carbassons farcits d'arròs amb curri. Són fàcils de fer i una alternativa al típic farcit de carn picada. Espero que us agradin i fins aviat!
Ingredients (per a 4 persones)
4 carbassons
300gr d'arròs basmati
1 porro petit
1 ceba tendra
1 ou
Pa ratllat
Curri
Sal
Com ho fem?
Rentem els carbassons i els bullim sencers durant uns 7 minuts aproximadament. Els deixem refredar i els tallem per la meitat, de llarg. Amb una cullera i molt de compte, anem treient la "carn" poc a poc. Hem d'anar alerta de no rompre el carbassó. Els salem una mica i els reservem.
Posem a bullir l'arròs seguint les instruccions de la marca que comprem. Mentrestant, preparem en una paella el sofregit per al farcit: el porro, la ceba tendra i, finalment, la "carn" del carbassó. Un cop sofregit hi afegim l'arròs, curri al gust i ho barregem tot. Apaguem el foc i deixem refredar.
Poc a poc, amb l'ajuda d'una cullera, anem farcint els carbassons, ben plenets. Quan els tinguem tots, els pintem amb ou batut i un pinzell. Espolvoregem amb pa ratllat i gratinem durant 10-15 minuts.
Bon profit!
M'ha encantat la recepta! la trobo molt original, sana i fácil. Te la copiaré sense cap miramente ;)!
ResponEliminaM'encanta el rentat de cara!
ResponEliminaNo t'ho creuras... Avui he fet arros amb curri! Però cuinat d'una manera poc convencional.
Vient la vostra proposta la recepta dels 15 em vaig a posar a fotografiar-la per presentar-la al vostre recull de receptes!
Estic molt contenta de saludar-te!
M'agrada veuret per aquí, sense 15, encara que em sembla que ja estàs tantejant el terreny pels arrossos no?? :-) Mai he farcit el carbassó així, sempre ho he fet amb carn, bona idea :-))
ResponEliminaPetons maca
Genial aquest farcit!!! molt gustós!! petons
EliminaRecepta senzilleta i fantàstica!
ResponEliminaPetons.
Eduard
Hola!, lo de tener espacio para una me suena mucho, jajaja, y el blog es un buen espacio, me gusta que vuelvas, y la receta me ha encantado, y la nueva imagen del blog me gusta.
ResponEliminaYa estoy esperando la siguiente.
Un beso
Molt bona proposta, i em sembla que molt adequada per a portar al tàper que en el meu cas li dona el doble de punts per a que la faci :)
ResponEliminaYa sabes que trasteo por aqui de vez en cuando asi que yo encantada de que vuelvas :) Esta receta cae este verano seguro. Besos
ResponEliminaMarina, m'agrada el nou disseny. Esperem la nova etapa. I la recepta, bona. És que l'arròs dóna tan de joc!
ResponEliminaNani
M´agrada perquè són molt fàcils de fer i et permet menjar arròs en carmanyola..I,sí, és necessari tenir un espai per a tu: bentornada.
ResponEliminaQuina proposta més bona, em sembla una idea original i molt bona.
ResponEliminaUna abraçada
oh Marina, m'agrada molt! I és una recepta molt sana, amb l'arròs i l'albergínia (cereals i verduretes). Ens trobem pel 15!!! Que tu has anat més ràpida que jo... per cert, t'has canviat el look del blog? Petonet!
ResponEliminaVolia dir el carbassó, no l'albergínia! A aquestes hores encara no m'aclaro... he he
ResponEliminaAla!!quin canvi!! m´agrada!!! i la recepta m´encanta!!! que bons aquests carabassons!!! Un petonet
ResponEliminaM'agrada la nova cara del blog! i els carbassons.
ResponEliminaPetonets
Noia m'ha encantat aquesta recepta. Ahir vaig comprar carbassons expressament i avui ho catarem per sopar jeje. No es pot dir res més, segueix així que volem més receptes! ;)
ResponEliminaMmmm quina recepta més bona!!A nosaltres ens encanten les verdures farcides, i el curry encara més!!!Molt xula la nova imatge del blog!felicitats!!
ResponEliminaPetonets!!!