dimecres, 13 d’abril del 2011

La recepta del 15 (abril)

Només falten 3 dies pel moment que amb més ganes esperem durant tot el mes: la Recepta del 15. Sobretot després de la sorpresa del mes passat, amb més de 50 receptes rebudes, que ens va dur a tenir un recull impressionant de receptes de crema catalana. Moltes gràcies!!

Recordeu que aquest mes l’ingredient que us havíem proposat per treballar a la cuina eren les faves. Ja teniu les receptes llestes o les idees a punt?

Com sempre, fem un repàs de dates: el dia 15 serà quan pengem les receptes als nostres blocs (tot i que com sempre, podeu posar-les més tard, quan us vagi bé, de fet ja en tenim tres d’apunt per penjar!); el més important, però, és que ens deixeu l’enllaç aquí en un comentari per poder-los tenir controlats. Això és molt important, doncs sinó no sabrem que heu participat a la convocatòria i no us podrem posar al recull de receptes!

Uns dies després, el 20 d’abril, penjarem el nou ingredient que hem triat com a protagonista pel mes de maig.

Us donem gràcies a tots per l’interès que heu mostrat durant aquests mesos per “la Recepta del 15″, i us animem a fer una ullada a totes les receptes que ja hem recollit durant aquestes tres edicions anteriors.

Ens veiem molt aviat!

Ànims, i tots a cuinar!

12 comentaris:

  1. Visca!! Quines ganes de 15!

    ResponElimina
  2. Tot a punt pendent de publicar! Fins el 15!! Petons

    ResponElimina
  3. Recepta preparada!!! Je,je!!!
    Quines ganes que arribi divendres!! Amb el que m'ha costat trobar una recepta recent, no puc esperar a publicar-la!!!! Ains, dos dies!! Petonets

    ResponElimina
  4. Ja estem escalfant...i pensant...i imaginant... A reveure!

    ResponElimina
  5. segur que aquest 15 també sera tot exit....

    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Hola Marina

    Ja he publicat la meva recepta.
    Faltan uns minuts per el 15, espero serveixi.
    Demà tinc un día apretat i no volia s'em passes.
    Petons

    ResponElimina
  7. http://www.clubdecuines.cat/recepta/les-favetes-del-15/7047 Aquí hi ha la meva!! ja estic impacient per veure la teva! jejeje ara vinc dels fogons de la bordeta, els hi ha quedat un risotto fantàsti!! sou tots uns artistes!! la meva és més d'improvització, però així algú que hagi d'improvitzar tindrà un plat de faves per preparar! bona niiit! petons!

    ResponElimina
  8. No sabia de què anava això de la recepta del 15, però ja vaig tenint alguna pista, esperaré l'ingredient del mes que ve i a veure si m'animo perquè veig que hi ha molt nivell!

    ResponElimina
  9. Aquí va la meva

    http://gesmack.blogspot.com/2011/04/faves-gratinades-amb-formatge-maones.html

    ResponElimina
  10. qué DELICIA!! Yo he preparado la crema de habas pero esta recetas es especial, ¡la tengo pendiente!!

    ResponElimina