Ja fa dies i dies que no passo per aquí. Em sento malament fins i tot! No sé si us passa, però tinc la sensació que el dia té poques hores... No puc arribar a tot. I no és que faci res extraordinari... Em preocupa aquesta sensació. Si us plau, digueu-me que també us passa! El que em treu més temps de tot és la universitat. A totes les assignatures ens demanen treballs en grup i clar, fàcil, no és. Entre que hi ha gent que treballa, gent que té fills, etc., és impossible trobar un dia que a tots ens vagi bé... Però bé, anem sobrevivint, que és el que compta!
Tenia tantes ganes d'entrar a la cuina... Però entrar-hi de veritat, no a fregir 4 nuggets perquè no tinc temps de preparar res. Així que m'he animat a fer uns cupcakes de pastanaga. La recepta, com no, és del web de la Martha Stewart. És una recepta de muffin, però li he afegit la cobertura de mascarpone... I ja tenim un cupcake. Els puristes del cupcake me matarien si veiessin què he fet... Haha!
Bé, espero que us agradi i espero poder tornar ben aviat per aquí!
Ingredients
-1 1/3 tassa de farina
-3/4 tassa de sucre
-3/4 de iogurt natural
-2 cullerades de llevat
-2 cullerades de bicarbonat sòdic
-1/4 de barra de mantega (o oli si ho preferiu)
-1 ou gran
-1/2 cullerada de sal
-5 pastanagues
-1 terrina de formatge mascarpone
-100gr de sucre llustre
Com ho fem?
Escalfem el forn a uns 175º. Pelem les pastanagues i les triturem. En un bol gran, barregem la farina, la mantega, el sucre normal, la sal, el iogurt, el llevat , l'ou i el bicarbonat. Podem fer-ho amb la batedora mateix perquè no quedin grumolls. Ara, afegim la pastanaga i remenem perquè tot ben mesclat. Ara, en uns motllos, aboquem la massa i enfornem uns 20 minutets. No cal omplir els motlles fins dalt de tot ja que la massa sempre puja una mica al forn. Podem punxar els muffins amb un escuradents per veure si estan cuits per dins. Els treiem i els deixem refredar per, posteriorment, desemmotllar-los.
En un bol, barregem el formatge mascarpone i el sucre llustre, amb una cullera mateix, i el posem per damunt el muffin. Podem decorar-lo amb uns filets de pastanaga. A casa, com no ens agrada el frosting de mascarpone, he deixat uns quants muffins sense res. També estan ben bons ;)
Bon profit!
Tenia tantes ganes d'entrar a la cuina... Però entrar-hi de veritat, no a fregir 4 nuggets perquè no tinc temps de preparar res. Així que m'he animat a fer uns cupcakes de pastanaga. La recepta, com no, és del web de la Martha Stewart. És una recepta de muffin, però li he afegit la cobertura de mascarpone... I ja tenim un cupcake. Els puristes del cupcake me matarien si veiessin què he fet... Haha!
Bé, espero que us agradi i espero poder tornar ben aviat per aquí!
Ingredients
-1 1/3 tassa de farina
-3/4 tassa de sucre
-3/4 de iogurt natural
-2 cullerades de llevat
-2 cullerades de bicarbonat sòdic
-1/4 de barra de mantega (o oli si ho preferiu)
-1 ou gran
-1/2 cullerada de sal
-5 pastanagues
-1 terrina de formatge mascarpone
-100gr de sucre llustre
Com ho fem?
Escalfem el forn a uns 175º. Pelem les pastanagues i les triturem. En un bol gran, barregem la farina, la mantega, el sucre normal, la sal, el iogurt, el llevat , l'ou i el bicarbonat. Podem fer-ho amb la batedora mateix perquè no quedin grumolls. Ara, afegim la pastanaga i remenem perquè tot ben mesclat. Ara, en uns motllos, aboquem la massa i enfornem uns 20 minutets. No cal omplir els motlles fins dalt de tot ja que la massa sempre puja una mica al forn. Podem punxar els muffins amb un escuradents per veure si estan cuits per dins. Els treiem i els deixem refredar per, posteriorment, desemmotllar-los.
En un bol, barregem el formatge mascarpone i el sucre llustre, amb una cullera mateix, i el posem per damunt el muffin. Podem decorar-lo amb uns filets de pastanaga. A casa, com no ens agrada el frosting de mascarpone, he deixat uns quants muffins sense res. També estan ben bons ;)
Bon profit!
que ricos, muy buenos
ResponEliminaT'han quedat preciosos! es que el pastís de pastanaga es el meu preferit i vaig colecionant receptes.
ResponEliminaM'agraden les teves fotos!
Si cada vegada que tardes en publicar, quan ho fas, ens obsequies amb meravelles com aquestes, pots prendre't el temps que vulguis, es una autèntica delícia entrar al bloc i veure aquestes fantàstiques fotos (el gust, desgraciadament, només ens el podem imaginar).
ResponEliminaUna abraçada
Jo vaig fer un pastis de xocolata i pastanaga, per començar a introduir-la en la resposteria, i aquests cupcakes poden ser el segon pas. La cobertura de mascarpone m´encanta...... Un petó.
ResponEliminaoh que bonitos, y ricos!!! esa combinación es super rica!! si señora!!! fqts
ResponEliminaTota l´energia la guardes per la cuina, oi? doncs segueix així, encara que et falti temps. T´han quedat preciosos.
ResponEliminaM'encanten, segur que t'han quedat boníssims.
ResponEliminaT'entenc, jo també tinc aquesta sensació molt cops, i això que a la universitat de treballs en grup res de res, jaja. Per intentar aprofitar el dia al màxim la meva opció és a les 6 fora del llita, jaja, una bona sesió de footing i a començar el dia amb bon peu.
Per cert, què estudies, si es pot preguntar, esclar? :P
Petonets!!
MMM!T'han quedat molt macos!!I la pastanaga li dóna un toc genial!
ResponEliminaEmma
Oh nena... oi tant que t'entenc en això del temps... una que treballa i estudia a la universitat d'avui en dia sap del que parles! jajaja Ais...
ResponEliminaI aquests cupcakes són fantàstics! Saps que tinc uns pastissetes de pastanaga pendents de publicar? BONÍSSIMS!
Petonets!
Sandra
Noia, no et preocupis, aixo del bloc ha de ser una distracció, no una obligació... per que ademés tots tenim feina i anem igual, no podem veure totes les cuines que voldriem...
ResponEliminaM'agrada moltisim la teva recepte d'avui
petonets
Tu tranquila... s'ha de fer el que es pot! ;)
ResponEliminaI Marina, a mi tant me fa si són muffins o cupcakes. T'han quedat sensacionals!!
Petons!
A mi em passa com a tu, no tinc temps per tot però el que es fa per plaer no ens pot estressar! M'encanten aquests cupcakes!!
ResponEliminaCom que jo més que purista sóc ignorant al món dels cupcakes, aquests teus els trobo perfectes!!
ResponEliminaI a nosaltres també ens passa!! e dia no té prou hores!!
Me l'apunto! Mai he fet servir pastanagues
ResponEliminaQue macos!!!!No n'he fet mai de pastanaga, ni tampoc amb coca. Ho hauré de provar, tenen un aspecte sensacional i amb la coberta de mascarpone uhmmm!!!!.....
ResponEliminaDeliciosa la presentación y seguro que también la receta!!
ResponEliminaUn beso
Quina bona pinta!! És un pecat! jejej
ResponEliminaPetons.
Els cupcakes de pastanaga m'encanten!!! els has decorat molt i molt bé!
ResponEliminaPetonetsss
Tenen una pinta exquisita. Sempre m'ha captivat el pastís o, en aquest cas, els cupcakes de pastanaga, però mai m'he atrevit. Veient aquestes fotos m'han entrat moltes ganes de fer-ne.
ResponEliminaUna abraçada!
Per cert, si tens un moment passa pel meu bloc que hi ha una cosa per a tu.
M'encanta la coca de pastanaga, així que aquests cupackes m'agradarine segur. I amb la coberutra han de quedar de vici total!
ResponEliminaQuina pinta.... i que bufons, els puristes dels cupcakes que s'hi possin fulles perquè t'han quedat preciosos i molt temptadors.
ResponEliminaPetons! ;)
És un dels meus eterns pendents...
ResponEliminaFalta de temps? Això crec que ja és per sempre. Jo també em queixava quan anava a la universitat però ara encara en tinc menys. Això si, cada dia m'organitzo millor, suposo que quan tingui 90 anys ja ho tindré tot més controlat!
Em sembla que molt no t'he ajudat...
Doncs sort que has entrat i ens has presentat aquesta cucada!!!! Com diu la Moni, jo també la tinc a pendents!!!! petonets guapa
ResponEliminaÉs increible com corren les hores i la sensació que no pots fer-ho tot, però ens ho hem d'agafar amb filosofia i prioritzar. Que bé que de tant en tant puguis fer aquestes delicies i les comperteixis amb nosaltres, gràcies.
ResponEliminaPetonets!
tienen que esta buenísimos! y sí, me pasa como a tí, ¡¡me faltan horas!! (además, el blog quita mucho tiempo...)
ResponEliminaMolt bonics!!! i segur que encara més bons!!!
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminamolt macos i segur que molt bons, anoto la teva recepta...hummm
mil petonets Susanna
Aquets cupcakes de pastanaga han d’estar de vici
ResponEliminaPetons
Marina mamma mia qué pinta más rica.
ResponEliminaMe gusta tú blog me quedo y volvere a visitarte.
Uns cupcakes molt bonics. Tenen que ser boníssims. Laura (Cocina Homemade)
ResponEliminaTant els pastissos com muffins/cupcakes de pastanaga m'encanten! Mai hagués pensat que una verdura fos tan productiva en un pastisset.
ResponEliminaI a mi també em passa el mateix que a tu. El temps se m'escapa. Vull fer moltes coses i no arribo a tot, algú mou les manetes del rellotge quan no miro, n'estic segura!! :P
Ànims guapa!!
Molts petonets!! :)
T´entenc Marina, i jo també em sento malament quan no puc contestar tots els comentaris ni visitar els blogs que m´agraden.. que hi farem feina, nen...un no parar! Però val la pena esperar i trobar-te amb uns cupcakes tan fantàstics!
ResponEliminaPetons
Anna
Me encanta esa combinación de sabores. Estupenda receta!!!
ResponEliminaBss
Marina...no t'has de preocupar...tots anem igual!! imaginat amb fills...a més, lo del blog ha de ser per disfrutar!!
ResponEliminael muffins tenen una pinta increible!! et felicito!!
QUé preciosidad de cupcakes, me han encantado, son de mis favoritos y las fotos son espectaculares...
ResponEliminaFeia dies que no venia a veure`t i m'he saturat i tot de tantes coses que tenia pendents de llegir! Ara, aquestes cupcakes de pastanaga m'han fet entrar a comentar... Quina pinta, xicona!
ResponEliminaEstàs feta una artistassa. Amb la cuina i amb les fotos!
Salut!
Te han quedado espectaculares!
ResponElimina