diumenge, 20 de març del 2011

"La recepta del 15": faves!

Aquest mes ens heu tornat a sorprendre tots i cadascun dels que participeu a "La Recepta del 15", amb un munt de noves idees, i també de receptes clàssiques, per fer una bona crema catalana. El més impressionant de tot és que aquesta vegada han estat fins a 50 les receptes que hem recollit durant aquests dies, tot un rècord que mai hauríem imaginat!
I centrant-nos en el que toca avui, ja heu vist aquí al costat l'ingredient que us proposem per al proper abril? Avui dia 20, cap a les 11 de la nit, arribarà la primavera, i per això l'ingredient d'aquest abril és un vegetal de temporada de finals d'hivern i primers mesos de primavera: les faves.
Des del bloc d’Els fogons de la BordetaXocolata Desfeta  us animem a preparar-ne un bon plat, innovador o tradicional, que ens faci salivar de valent a tots els blocaires.
Us donem gràcies a tots per l’interès que heu posat aquest mes en la proposta de la crema catalana i us animem a fer una ullada a totes les receptes que ja hem recopilat durant aquestes tres edicions anteriors de “la Recepta del 15″.




 
Si us ve de gust, podeu enllaçar la imatge per difondre la iniciativa.

13 comentaris:

  1. Que bé faves!! l'altre die en vaig veure al mercat i vaig estar temptada de comprar-ne, ara ja tenim l'excusa !! ;)

    ResponElimina
  2. A veure si aquest més puc participar!!!!Gràcies

    ResponElimina
  3. Fantàstic. Fa pocs dies vaig presentar la meva recepta familiar de faves a la catalana-eivisenca, però ara, amb aquest repte intentaré fer una versió diferent i nova per a mi. A reveure i endavant amb la recepta del 15!

    ResponElimina
  4. Quin bé de Déu de receptes amb crema catalana, crema cremada, crema de Sant Josep, en fi, com li volgueu dir, però totes molt interessants i per tenir en compte!. Felicitats!.

    Ara, toca pensar en el proper 15!.

    ResponElimina
  5. Hola,
    Doncs vinga, que millor que pensar en un plat de faves! Enhorabona pel recull, és fantàtic!! Petons

    ResponElimina
  6. Un recull de crema catalana molt interessant.
    Bé ara a buscar recepta per les faves, ja tenim feina.
    Petons

    ResponElimina
  7. Això és un repte de veritat!! Faves?? I què puc fer amb faves?? El meu cap comença a donar voltes, alguna cosa sortirà...segur!!
    Un petó, guapa!
    Paula

    ResponElimina
  8. me gusta la propuesta y me gustan tradicionales
    peto
    miquel

    ResponElimina
  9. Que bé aquesta nova proposta, m'encanten les faves. Em poso en marxa.
    Petons!

    ResponElimina
  10. Enhorabona! Quin poder de convocatòria que teniu. A partir d'avui ens posem a trobar alguna recepta amb faves que s'ajusti a la tradició però que tingui un punt una mica trencador.

    Fins aviat!

    ResponElimina
  11. Hola Marin, molt bona pensada, les faves... què bones, anirem pensant si fer-les, tradicional o girarem una mica la recepta...
    Bona setmana!

    ResponElimina
  12. Crec que m'hi apunto m'encanten les faves a la catalana

    ResponElimina
  13. Els Ferrer hem tingut una idea......

    Ens veiem el 15!

    ResponElimina