Avui toca recepta adaptada del Jamie Oliver. La vaig fer fa temps, però no la vaig publicar. Així que avui l'he tornada a fer. Va tenir prou èxit. Fins i tot el Pepe en va menjar (és que ell, això de menjar coses de color verd...). Doncs com us anava dient, aquesta recepta la vaig trobar al llibre "Las escapadas de Jamie" que em va regalar la tieta Belèn pel meu aniversari. Diria que, dels llibres de cuina que tinc, és el meu preferit. Sobretot, per les fotografies. Són fabuloses. Conviden a cuinar! Bé, a veure què us sembla... Per cert, s'acosta "La recepta del 15"! Com porteu les vostres cremes?
Ingredients
-2 carbassons
-400ml de broude pollastre
-200gr d'arròs
-1 ceba
-1/2 tarrina formatge per untar
-1/2 paquet de formatge ratllat (emmental)
Com ho fem?
Tallar la ceba en brunoise i deixar ofegar a foc lent. Afegir, quan veiem que estigui daurada, el carbassó en fines rodanxes i deixem coure una mica. Passem per aigua l'arròs i el tirem a la paella. A continuació, tirem el brou de pollastre i deixem coure uns 10-15 minuts.
Afegim el formatge per untar a la paella quan estiguin cuits l'arròs i els carbassons i remenem perquè quedi cremós.
Untem un motlle amb una mica d'oli i hi tirem l'arròs i els carbassons. Intenteu qu el carbassó quedi a la part de dalt. Espolvoregem el formatge i ho posem al forn a 180 º durant uns 20 minuts perquè es cogui tot. Després, gratinem uns 5 minuts perquè el formatge quedi daurat. L'arròs quedarà amb una textura molt cruixent.
Bon profit!
Afegim el formatge per untar a la paella quan estiguin cuits l'arròs i els carbassons i remenem perquè quedi cremós.
Untem un motlle amb una mica d'oli i hi tirem l'arròs i els carbassons. Intenteu qu el carbassó quedi a la part de dalt. Espolvoregem el formatge i ho posem al forn a 180 º durant uns 20 minuts perquè es cogui tot. Després, gratinem uns 5 minuts perquè el formatge quedi daurat. L'arròs quedarà amb una textura molt cruixent.
Bon profit!
Pues estas escapadas de Jamie no las conozco así que tengo que preparar esta receta ¡segurísimo que me encanta! (qué chula la foto del calabacín)
ResponEliminabesos
Me'l menjaria ben a gust aquest gratinadet!! Saps que jo no tinc cap llibre d'en Jamie? Amb el que m'agrada mirar-me el seu programa!
ResponEliminaRecepta del 15 enllestida! :P
Ptonets preciosa!!
Sandra
Ha de ser molt bo!!! mai se m'hauria acudit posar-hi arròs en un gratinat de carbassó!!
ResponEliminammm això té molt bona pinta, jeje, el carabassó és una de es verdures més versàtils que hi ha, tant pot servir per una guarnició, com per una crema, com per un pastís, i fins i tot, per un gratinat.
ResponEliminaAquest llibre en concret no el tinc, però en tinc uns altres també d'en Jamie Oliver i tens raó, inciten a cuinar, en fan venir moltes però que moltes ganes.
La recepta del quinze, doncs ja està feta, fotografiada i escrita, a punt per a publicar-la :P
Petonets!!
M'agrada la recepta, senzilla i completa. Arròs i verdures un bon tàndem. Gràcies per compartir-la
ResponEliminaben facileta i boníssima! a més m'encanta el carbassó així que aquesta recepta aposta segura.
ResponEliminamolts petons!
quina sort que l'has tornat a fer!!! m'encanta, a veure si la faig ben aviat!! petonets bonica
ResponEliminaEl carbassó és un dels meus preferits, segur que faré aquest gratinat.
ResponEliminaFins el 15!!!
Mmmm!!! Què bo!! Jo també tenc aquest llibre i també m'encanta, quines fotografies que té!!
ResponEliminaLa crema?...mmmm...preparada per publicar dimarts!! Un petó, guapa
Exquisita esta receta.
ResponEliminaMe encanta tu blog y tus fotos.
Es buenísima la chia de los corsés, me hubiera encantado ver este reportaje.
Besos
Hola Marina, me alegro de que te haya gustado el crumble. Gracias por pasarte por mi blog :)
ResponEliminaHola Marina,gracias por pasarte por la cocina magica,asi he podido conocerte, y me quedo yo tambien, que me ha gustado lo que vi.
ResponEliminala receta te ha quedado estupenda,las fotos muy bonitas.Nos segumos viendo.Bss Esther
Una recepta sana i segur que boníssima!
ResponEliminaLa del 15? Deures fets!
Petonets.
Hola,
ResponEliminaQuè bo, verdura i arròs.. i amb auest gratinat ha de ser meravellós.. M'apunto la recepta. El 15?? quasi a punt!!! Petonets
Una bona combinació d'arròs i carbassó, amb el toc cruixent del gratinat, ben bo!.
ResponEliminame encanta esta combinacion no la habia visto nunca
ResponEliminapeto
miquel
M'encanta el carbassó i aquesta combinació amb l'arròs ha de ser deliciosa. Amb el teu permís m'apunto la recepta.
ResponEliminaUna abraçada!
M´agrada molt en Jamie, però encara no tinc cap llibre seu... M´aputno aquesta recepta. La del 15 ja està a punt per publicar!.
ResponEliminaPetons
Anna
Quina recepta més bona!!1 Facileta i original, queda puntada!!1
ResponEliminaMarina, quina bona recepta!! ha d'estar molt bo!!
ResponEliminaUna abraçada!
Un plat orginal, gustós i moltsa, ideal com a primer plat o per acompanyar un segon.
ResponEliminaFàcil i deliciós! M'he de comprar un libre del Jamie ja que tothom en parla molt bé i les receptes que veig m'agraden molt!!
ResponEliminaUnes fotos molt xules!!
Petonets!!