dissabte, 26 de febrer de 2011

Tartaleta rústica d'anxoves, emmental i tomàquets Cherry

"Todos necesitamos aceptación, pero confíen en sus creencias. Aunque a los otros les parezcan raras o impopulares, aunque el rebaño diga "eso esta maaaal" (como si estuvieran balando)... deben encontrar su propio paso, su propia manera de caminar, en cualquier dirección, como quieran, sea ridícula, orgullosa, como sea".

El club de los poetas muertos




Ingredients

Per fer la massa:
-250gr de farina integral ecològica 
-1 ou
-50gr de mantega fosa
-Un pessic de sal
Per farcir:
-1/2 ceba
-1 tomàquet madur
-Anxoves
-Formatge emmental ratllat
-Un grapat de tomàquets cherry
-Orenga

Com ho fem?

En un bol, aboquem tots els ingredients per fer la massa. Els ben barregem i treballem la massa molt poqueta estona. És una massa que no necessita ser gaire treballada a diferència de les que porten llevat. Untem oli en un motlle i l'expandim la massa pujant-la, una mica, per les voreres.

Ara, en una paella, sofregim la ceba i el tomàquet picats molt finets i, quan estiguin, els posem sobre la massa. Hi afegim també unes anxoves i ho cobrim tot amb el formatge emmental. Enfornem durant uns 20 minutets. Quan estigui, col·loquem a sobre els tomaquets Cherry i espolvoregem amb orenga.

Bon profit!


15 comentaris:

  1. Aquesta massa integral és una passada!!! Però per mi sense anxoves, val? :P
    Fantàstica reina!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. M'ha encantat aquesta tartaleta! Es veu bonísima!!
    Petons!

    ResponElimina
  3. Marina, en vull un tallet per sopar... quina bona pinta!!!
    El club de los poetas muertos em va encantar, la vaig veure dos cops al cinema quan la van estrenar (d'això ja en fa una colla d'anys...)

    ResponElimina
  4. quina bona pinta Marina!! ara mateix vinc a buscar un trosset!!!! petonets guapa

    ResponElimina
  5. Una proposta deliciosa i saludable!. I una bona reflexió la del club de los poetas muertos.

    ResponElimina
  6. Una recepta que em pot anar molt bé. Precisament he comprat farina integral per primer cop. gràcies

    ResponElimina
  7. La farina integral m'encanta i amb aquesta proposta.. més encara! Petonets

    ResponElimina
  8. En faig una molt semblant però sense les anxoves... el proper cop ho provaré amb anxoves, que ha de quedar molt més gustosa ;)

    ResponElimina
  9. Me encantan las tartaletas y quiches. Y la tuya no iba a ser menos. Es novedosa y muy rica.

    Besos.

    ResponElimina
  10. Primer de tot, al club de los poetas muertos tenían tota la raó...i després has fet una tartaleta que és de la meva devoció...

    ResponElimina
  11. La tartaleta integral té un aspecte formidable,i del farcit...anxoves!, que bones... Em semblen molt i molt encertades!A reveure!

    ResponElimina
  12. Una tartaleta que es veu fantàstica, ara per esmorzar me’n menjaria un trosset
    Petons

    ResponElimina
  13. mmm...deliciós!! pero hauré de buscar un substitut pel formatge per poder-la probar!

    ResponElimina
  14. Tots els ingredients m'agarden, així es que haurem de tastar-la, t'ha quedat molt bona!

    Petons

    ResponElimina