"Todos necesitamos aceptación, pero confíen en sus creencias. Aunque a los otros les parezcan raras o impopulares, aunque el rebaño diga "eso esta maaaal" (como si estuvieran balando)... deben encontrar su propio paso, su propia manera de caminar, en cualquier dirección, como quieran, sea ridícula, orgullosa, como sea".
El club de los poetas muertos
Ingredients
Per fer la massa:
-250gr de farina integral ecològica
-1 ou
-50gr de mantega fosa
-Un pessic de sal
Per farcir:
-1/2 ceba
-1 tomàquet madur
-Anxoves
-Formatge emmental ratllat
-Un grapat de tomàquets cherry
-Orenga
Com ho fem?
En un bol, aboquem tots els ingredients per fer la massa. Els ben barregem i treballem la massa molt poqueta estona. És una massa que no necessita ser gaire treballada a diferència de les que porten llevat. Untem oli en un motlle i l'expandim la massa pujant-la, una mica, per les voreres.
Ara, en una paella, sofregim la ceba i el tomàquet picats molt finets i, quan estiguin, els posem sobre la massa. Hi afegim també unes anxoves i ho cobrim tot amb el formatge emmental. Enfornem durant uns 20 minutets. Quan estigui, col·loquem a sobre els tomaquets Cherry i espolvoregem amb orenga.
Aquesta massa integral és una passada!!! Però per mi sense anxoves, val? :P
ResponEliminaFantàstica reina!
Petonets
Sandra
M'ha encantat aquesta tartaleta! Es veu bonísima!!
ResponEliminaPetons!
Marina, en vull un tallet per sopar... quina bona pinta!!!
ResponEliminaEl club de los poetas muertos em va encantar, la vaig veure dos cops al cinema quan la van estrenar (d'això ja en fa una colla d'anys...)
quina bona pinta Marina!! ara mateix vinc a buscar un trosset!!!! petonets guapa
ResponEliminaUna proposta deliciosa i saludable!. I una bona reflexió la del club de los poetas muertos.
ResponEliminaUna recepta que em pot anar molt bé. Precisament he comprat farina integral per primer cop. gràcies
ResponEliminaLa farina integral m'encanta i amb aquesta proposta.. més encara! Petonets
ResponEliminaEn faig una molt semblant però sense les anxoves... el proper cop ho provaré amb anxoves, que ha de quedar molt més gustosa ;)
ResponEliminaMe encantan las tartaletas y quiches. Y la tuya no iba a ser menos. Es novedosa y muy rica.
ResponEliminaBesos.
Primer de tot, al club de los poetas muertos tenían tota la raó...i després has fet una tartaleta que és de la meva devoció...
ResponEliminaQue bona!!! me'n dones un tallet?
ResponEliminaLa tartaleta integral té un aspecte formidable,i del farcit...anxoves!, que bones... Em semblen molt i molt encertades!A reveure!
ResponEliminaUna tartaleta que es veu fantàstica, ara per esmorzar me’n menjaria un trosset
ResponEliminaPetons
mmm...deliciós!! pero hauré de buscar un substitut pel formatge per poder-la probar!
ResponEliminaTots els ingredients m'agarden, així es que haurem de tastar-la, t'ha quedat molt bona!
ResponEliminaPetons