dimecres, 15 de desembre del 2010

Pastetes nadalenques d'avellana i espècies

Això de veure tants de blocs tenyits de Nadal m'ha afectat el cervell, així que m'he hagut de posar les piles per estar a l'alçada de la resta de bloggers i he preparat unes pastetes per acompanyar el té o el cafè (o el colacao, per què no?) amb un toc festiu. Són molt fàcils de fer, i molt aromàtiques. Aquí va la recepta!



Ingredients (molt a ull)

-Un ou
-Farina
-Sucre glaç
-Llevat en pols
-Avellanes trossejades
-Gingebre
-Tota espècia ("pimienta de jamaica)
-Canyella



Com ho fem?


La massa ha de quedar compacta perquè s'ha de poder treballar amb les mans. Afegirem els ingredients depenent de la quantitat de galetes que volem fer. Barregem tots els ingredients, sense passar-nos, sobretot, amb el gingebre. Si les galetes són per a nens, potser picaran massa...

Estirem la pasta i, amb els motllos, fem les formes que més ens agradin. Enfornem uns 20 minutets. Les traiem del forn i espolvoregem amb sucre glaç... i llestos!


Bon profit!






5 comentaris:

  1. T'han quedat molt maques, i amb el toc del gingebre i les formes que els has donat, nevadetes per sobre fan molt de Nadal!!

    ResponElimina
  2. oooo! avui mateix m'he comprat uns motllos per fer galetetes! i la teva recepta té molts punts per estrenar-los! petonets

    ResponElimina
  3. Hauré de provar aquestes espècies, han de donar un gustet boníssim a les galetes.L'aspecte és molt atraient!

    ResponElimina
  4. Han de ser ideals per berenar amb una xocolata desfeta... i molt nadalenques! ;)

    ResponElimina
  5. Riquisiimoooo, me llevo la receta y te mando un besico.

    ResponElimina