dijous, 23 de desembre del 2010

Magdalenes de cacau amb llagrimetes de xocolata

Per fi! fa un munt de dies que no passo per aquí. Entre una cosa i l'altra... La família de fora que ja ha arribat, el meu aniversari, els darrers treballs de la universitat, l'audició de saxo... Però avui començo vacances! Bé, tampoc ho diré massa fort, perquè en acabar festes ja tinc els exàmens, així que, hauré de pencar una bona mica. Sniff! Però tot i així, sempre em queda temps per a la cuina. Sinó, ja m'ho faig venir bé.

Pel meu aniversari em van fer uns regals fantàstics. El Pepe s'ho va currar molt amb un joc de té guapíssim, de ferro forjat, d'estil àrab. Els meus pares, em van regalar unes botes d'aigua, un llibre d'educació infantil (la meva especialitat) i uns motllos per fer magdalenes, que òbviament estreno amb aquest post. El meu padrí i la meva tieta, coneixedors dels meus desastres culinaris, em van regalar el darrer llibre del Jamie Oliver, sobre els seus viatges gastronòmics, amb unes receptes i unes fotografies meravelloses! La meva sogra, que també sap que a mi em va tot això de cuinar, em va regalar un joc de manoples i devantal preciós! Estic tan contenta d'aquests regals... Això sense anomenar els calerons que van caure, que sempre són una ajuda...hehe!
Bé, deixo d"enrollar-me", que sinó, no tindré temps de fer res més. Us presento les meves magdalens de cacau amb llagrimetes de xocolata!
Ingredients

-150gr de farina
-50gr de mantega
-1 got de cacau en pols
-100gr de sucre glaç
-Dues cullerades de sucre de vainilla
-Un sobre de llevat en pols
-Mig gotet de llet
-50gr de llagrimetes de xocolata

Com ho fem?

Escalfem el forn a uns 150º. Aboquem tots els ingredients menys les llagrimetes en un bol. Amb les varilles, ho ben barregem fins que quedi una massa homogènia, ni massa líquida ni massa espesa. Ha de quedar espumosa. Ara, podem abocar-hi les llagrimetes i mesclar-les amb la massa. Deixem reposar 5 minutets. Unem els motllos de les madalenes amb mantega o oli i aboquem la massa dins, però per la meitat, ja que quan pugin sortiran del motllo. Enfornem durant uns 15 minutets i llestos!


Bon profit!








7 comentaris:

  1. Ei! Doncs potser que et felicitem per l'aniversari no? Moltes felicitats! no hi ha res millor com que encertin amb els regals jeje. Que disfrutis molt cuinant i sobretot ensenya-ho tot per aquí.
    T'han sortit unes magdalenes ben eixerides, per berenar en sucaria unes quantes amb un talladet.
    Bon Nadal i fins aviat! ;)

    ResponElimina
  2. Molts d'anys Marina!! Que bones les magdalenes...

    ResponElimina
  3. Molts d'anys!! Això de ser una "cocinitas" té avantatges, sempre encerten amb els regals culinaris, eh? Aquestes magdalenes fan molt bona pinta!! Una abraçada i Bones Festes. Paula

    ResponElimina
  4. Per molts anys! I ara descansar ;)
    T'han quedat delicioses!
    Bon Nadal i feliç 2011!

    ResponElimina
  5. Per molts anys i que passis unes Bones Festes, descansant si pot ser esta clar
    Petons

    ResponElimina
  6. Hola Marina, acabo de descobrir el teu blog saltant d'un a l'altra, i m'agrada el format i les receptes que hi tens.
    També ets Sagitari? Jo vaig fer anys el dia 20 i em van fer regals culinaris!

    Per ser que acabes d'estrenar els motllos de magdalenes, t'han quedat amb un barret fantàstic! Jo el priemr cop no vaig tenir tanta sort!

    Ens veiem per aquí!!

    ResponElimina
  7. Hola! Jo com la Gemmota, també t'acabo de descobrir!
    T'han quedat unes magdalenes fantàstiques, de xocolata com a mi m'agraden ;)
    Per cert, estudies Magisteri d'Educació Infantil? Jo estic a l'últim any d'Educació Especial a la UB i m'ha fet molta gràcia!
    Petonets i felicitats atrassades!
    Sandra

    ResponElimina