Ingredients:
-Un porro
-Una quarta de ceba
-150 gr de xampinyons
-200 gr de bacon
-200 ml de nata per cuinar
-3 ous
-Una massa de pasta de full (és més fàcil comprar-la)
-20gr de mantega
-Un grapat de formatge emmental ratllat.
Com ho fem?
Tallem en petits bocins el porro, la ceba i el bacon i ho sogregim a foc lent. Mentrestant, batem els 3 ous i hi aboquem la nata. Ho ben barregem i quan el sofregit estigui llest, el mesclem amb els ous i la nata.
-Un porro
-Una quarta de ceba
-150 gr de xampinyons
-200 gr de bacon
-200 ml de nata per cuinar
-3 ous
-Una massa de pasta de full (és més fàcil comprar-la)
-20gr de mantega
-Un grapat de formatge emmental ratllat.
Com ho fem?
Tallem en petits bocins el porro, la ceba i el bacon i ho sogregim a foc lent. Mentrestant, batem els 3 ous i hi aboquem la nata. Ho ben barregem i quan el sofregit estigui llest, el mesclem amb els ous i la nata.
Agafem la safata en la qual ho ficarem tot al forn. Recomano que sigui una mica pujadeta, perquè la quiche ens quedi més bonica i saborosa. Ara, estirem bé la massa de pasta de full. Pot quedar gruixudeta per tal que aguanti millor. S'ha d'intentar que quedi tota la safata tapada perquè la quiche no ens surti per fora! Per tal que no s'enganxi la pasta a la safata, podeu revestir-la amb una mica de mantega o bé oli. Jo us recomanaria la matega, perquè és més fàcil d'escampar i resulta molt efectiva.
Ara, quan ja tenim la massa ben repartida, hi aboquem la mescla. Ho posem al forn, prèviament calent a uns 200º durant, aproximadament, 15 o 20 minuts.
Compte a l'hora de desemmotllar! Espereu a que refredi, que crema molt!
Bon apetit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada