divendres, 25 d’octubre del 2013

Gastropitiüses

Avui us presento el projecte del qual us parlava fa uns dies. Es tracta d'una revista digital on hi publico diferents continguts sobre la cultura i la tradició gastronòmiques d’Eivissa i Formentera. Hi trobareu informació sobre productes de temporada, receptes senzilles, recomanacions de restaurants i productes. 



 
En aquesta entrada us deixo també el Facebook i el Twitter de la revista per si us en voleu fer seguidors. Així mateix, la revista compta amb un bloc com a mitjà de difusió.
 
Espero que us agradi aquest nou projecte que he iniciat amb molta il·lusió. Compto amb la vostra participació per seguir endavant.
 
Gràcies!
 
 
 

 

4 comentaris:

  1. enhorabona per la iniciativa, m'ha encantat. Aquestes iniciatives són molt necessaries per mantenir viva la cultura. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Quina bona idea!!! Ara no tinc una bona connexió, però així que puga, m'ho miraré prim i en faré difusió.

    ResponElimina
  3. Molt bé, Marina, molt bona feina! Oi que és gratificant un cop la veus tota editada? A mi m'ha agradat molt, el format, les fotografies, la llegiré més detingudament. Moltes felicitats, guapa!

    ResponElimina
  4. Marina molt bona feina, es molt interessant amb un format i unes fotografies molt maques. L’he fullejat i m’agrada’t però tinc que llegir-me-la amb més temps, crec que val molt. Felicitats.
    Petons

    ResponElimina