diumenge, 15 de juliol de 2012

"Parfait" de cireres

Ja som a dia 15! Em feia tanta il·lusió que arribés el dia d'avui. I és que qui sigui igual de fan que jo de les cireres, m'entendrà. Són una de les meves fruites preferides. A l'estiu mai en falten a casa: dolcetes, refrescants, delicioses... 

La veritat és que m'ha costat decidir-me per aquestes postres, perquè no tenia molt clar què volia fer exactament. Així que finalment, us presento aquest parfait de cireres: molt fàcil de preparar i amb un resultat increïble. A més, m'agraden molt les presentacions de postres en got, així que per a mi, aquest parfait ho té tot. Espero que us agradi.

Us recordo també que per participar a La recepta del 15 només heu de deixar l'enllaç de la vostra proposta en aquest bloc. I si no teniu bloc però també us heu animat, envieu la recepta amb una fotografia a xocolatadesfetacuina@gmail.com.




Ingredients (per a 4 serveis)

-600gr de cireres
-200ml de moscatell
-4 iogurts grecs (naturals o ensucrats. Com més us agradin)
-Cereals amb virutes per decorar 

Com ho fem?

Netegem bé les cireres i, amb paciència, anem treient els pinyols. Les anem reservant en una cassola. A continuació, hi aboquem el moscatell i deixem coure a foc lent durant uns 20 minuts aproximadament o fins que hagi reduït. És possible que us quedi líquid dins la cassola perquè les cireres n'amollen molt. La textura ha de ser semblant a la d'una melmelada. Reserveu el suc que quedi per preparar unes altres postres o com a licor de cireres. És molt dolcet! 

Deixem refredar bé les cireres i procedim a muntar les postres: en un gotet fem una capa de cireres i una capa de iogurt. Repetim el procés. Reservem a la nevera i afegim els cereals esmicolats junts abans de servir perquè quedin ben cruixents.

Bon profit!

30 comentaris:

  1. muy bueno Marina un postre divino,y en vasito quedan muy bien presentados,ideal para un dia festivo como hoy
    peto

    ResponElimina
  2. Ohhhhh, jo nomès faig que fer el ohhhhh (a facebook, a instagram..) pero quina pinta que té i que bona que ha d'estar aquesta postre!!!!! A mi també m'encanten les postres en got, son fàcils de menjar i porten la quantitat justa per cada un dels comensals!! Pero i l'interior?? Els ingredients!!! Bonissim Marina!!! Aquesta la faig la setmana que ve!!! Enhorabona!! Gracies per les teves receptes, ja saps que jo som super-fan de la Xocolata Desfeta!!!

    ResponElimina
  3. De veritat que aquests gotets els trobo sensacionals, no només per la vista sinó perquè amb el iogurt, la fruita i una mica de cereals o galtes els fem sans i deliciosos.
    Que bones havien de ser les cireres amb el moscatell eh.... ;)
    Petons guapa!

    ResponElimina
  4. Delicisa receta, a mi también me gustan los postres en vasito, con cerezas, con fresas, con miras, frambuesas..... Tiene muy buena pinta tu bog así que por aquí me quedo! Petons! Beatriz.
    www.tobegourmet.blogspot.com

    ResponElimina
  5. Un postre molt sa i refrescant per l'estiu. M'agrada molt!! Petons

    ResponElimina
  6. oohhh!!! que bo, m'agrada tooot tooot el que porta!! te l'he de copiar!!! petons

    ResponElimina
  7. Hummmmmmmm amb el moscatell! Marina, m'agrada la idea

    ResponElimina
  8. Marina, cireres i moscatell, boniiissim

    ResponElimina
  9. Ostres Marina! Cireres amb moscatell! Ha d'estar boníssim, tot això!
    I amb tants pocs ingredients... i tan fàcil de fer!
    Em guardo la recepta! :D

    Petons :)

    ResponElimina
  10. Ooooh, quin parfait més perfecte!!!! m'encanta el toc de moscatell i els cereals (que en un atac de llamineria crec que sustituiria per galetes esmicolades, jeje...)

    Maquísima la foto ;-)

    Petonets!

    ResponElimina
  11. M'agraden les postres presentades amb gotet, pero aixo ultimament m'ho preparo con esmorçar.

    Bon diumenge

    ResponElimina
  12. Òndia! Sensacional! el iogurt grec li dóna un sabor exquisit a aquesta combinació.

    ResponElimina
  13. Creo que este mes hemos optados muchos por los vasitos!!! muy rico.. Bss

    ResponElimina
  14. Marina!!!! tas pasaoooooo!!!!ja ja!!!Oh! jo en vull i no tinc :((((. Una maravella de gotet, que al meny m´enporto la recepta!!! m´agrada molt! petonet gran:)

    ResponElimina
  15. Amb el moscatelll,,,, una passada de bo!!!! Les postres en gotet són perfectes!! Petons

    ResponElimina
  16. amb aquesta presentació la veritat és que no et pots resistir a menjar-ne una bona cullerada... que bo!!!

    petonets

    ResponElimina
  17. Amb aquesta presentació qualsevol li ve de gust fer una bona cullerada!! una combinació ben bona!!

    petonets

    ResponElimina
  18. Marina, quina idea més bona el toc de moscatell. La foto grida"agafa una cullera i anem per feina" :o)
    M'ha encantat la teva recepta!!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  19. Marina, que buenísimo. Me encanta tu receta. Me gusta el topping con los cereales.

    ResponElimina
  20. Que bo ha d'estar aquest licoret que deu quedar de bullir les cireres en el moscatell...i esl postre boníissm!

    ResponElimina
  21. Hola Marina!!!
    Unes postres refrescants i lleugeres!! Una presentació genial amb el vas, moltes gràcies per l'ideea segur que algun dia d'aquest acalorat estiu cau un parfait de cireres!!!

    Bona setmana guapa, una abraçada.

    ResponElimina
  22. oh Marina! Però quines fotos més boniques, i quines postres més temptadores ! M'ho apunto ràpidament. Petons i gràcies pel repte! Hem disfrutat molt.

    ResponElimina
  23. Ohhh saps que mai he fet un parfait?? i tastat crec que tampoc, però m'ha agradat la idea, es pot fer amb altres fruites oi? genial postre i fotografies, són precioses!! (ja la vaig veure a foodgawker, hi estic enganxada! ;)) petonets guapa!
    ah i et deixo el meu enllaç: http://tastarutes.wordpress.com/2012/07/15/trena-de-cireres/
    Espero que t'agradi :)

    ResponElimina
  24. Em quedo amb la teva versió per tastar-la i amb altres receptes que he vist per aquí.
    Petonets!

    ResponElimina
  25. Em fa molt bona pina aquest parfait! La veritat és que és un postre que no coneixia! Tens raó, se n'ha de tenir mooolta de paciència per anar traient els pinyols de tantes cireres...jeje!!
    ptns!!

    ResponElimina
  26. M´agrada, si senyora! Un manera de sopar fresquet i lleujer! Vas a la llista de pendents de fer!!! ;)

    Petons

    ResponElimina
  27. No he menjat mai un parafait! Però tot el que porti cireres és també per mi êxit pel meu paladar!
    Bon estiu!

    ResponElimina
  28. Això és una delícia, ben fresquet, ara mateix i posava la cullerada... uhmmm... tens raó, la presentació en gotets queda molt elegant.
    Petons

    ResponElimina
  29. Eii!! Que xulo el blog!! Jo em dic Elena i tinc un (modestíssim) blog de cuina... Fa dies que, passejant per la blogosfera, veig això de les receptes del 15 i no se ben bé com funciona... M'agradaria participar-hi però no se del tot què haig de fer... :S Em podries informar?

    Ens veiem per aquí ben aviat... N'estic segura! ;)

    ResponElimina