dimecres, 20 de juny del 2012

La recepta del 15 de juliol

Avui us presentem el nou ingredient per al proper repte de "La recepta del 15". Primer de tot, volia demanar-vos disculpes per no haver pogut comentar tots els vostres còctels. "La recepta del 15" em va agafar al llit aquesta vagada amb un virus estomacal que m'ha servit, si menys no, per iniciar l'operació bikini (encara que una mica tard). Així que gràcies a tots per haver participat! Hem recollit una norantena de propostes amb còctels per amenitzar els soparets d'estiu. Genial!

I ara sí, què us semblaria preparar alguna coseta amb cireres al juliol? Ara es troben en la seva millor època i bé de preu al mercat. Com sabeu, sempre ens agrada apostar per productes de temporada fàcils d'adquirir i econòmics. Així que ens veiem el mes vinent amb les cireres!

Ja sabeu que per participar només heu de deixar l'enllaç de la vostra recepta en aquest bloc. Si no us va bé publicar el 15, ja sabeu que podeu fer-ho abans o després. Ah! I si no teniu bloc però us ve de gust participar, només heu d'enviar la vostra proposta juntament amb una fotografia a xocolatadesfetacuina@gmail.com

Fins aviat!

12 comentaris:

  1. Fantàstic, Marina!! M'encanten les cireres! O sigui que alguna cosa sortirà! Bé, ja me n'han sortit algunes, però ja estan publicades al meu bloc... he he. Petons!

    ResponElimina
  2. Marina, espero que fos un virus de només un dia! M'encanten les cireres i de fet ja fa dies que hi penso amb cuinar amb elles... Aixi que continuo pensant!! Petons

    ResponElimina
  3. L'important és tornar por todo lo alto, i les cireres són de la meva fruita preferida. O sigui, por todo lo alto! :)))

    ResponElimina
  4. Ja ens hi posarem aviat a fer la proposta. Ara estan al seu punt...
    Nani

    ResponElimina
  5. Ohhh aquest mes no me'l perdo m'encanten les cireres!!

    ResponElimina
  6. Hola un mes més comparteixo amb vosaltres la meva proposta! us deixo l'enllaç d'aquesta recepta tan bona, ens ha sorprés a tots el resultat:

    http://algomasquecocina.blogspot.com.es/2012/07/gazpacho-cherry-de-cerezas.html

    Fins la propera

    ResponElimina
  7. Hola, et deixem la nostra aportació d’estiu. Bon diumenge,

    http://cotodesucre.blogspot.com.es/2012/07/gelat-de-cireres-sense-geladora.html

    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Hola, te dejo mi publicación con cerezas porque no es precisamente una receta sino más bien una propuesta saludable y fresca, estoy a dieta y estos tazones de cereales integrales con fruta me vienen muy bien, es una buena manera de tomar fibra y cuidarse, espero que os guste. Besos

    http://blocderecetas.blogspot.com.es/2012/07/cereales-integrales-con-cerezas.html

    Besos

    ResponElimina