Aquest passat cap de setmana vàrem tenir una celebració familiar i, per postres, vaig preparar aquest pastís de pastanaga. Queda molt tendre i sucós encara que hagin passat uns dies des de l'elaboració. És per això que és la recepta que més m'agrada de pastís de pastanaga de les que he provat fins ara. Us animo a preparar-la perquè és molt fàcil de fer i el resultat us encantarà.
Ingredients
4 pastanagues pelades i triturades
200ml d'oli
300gr de farina
100gr de sucre morè
4 ous
1 cullerada d'aroma de vainilla
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
2 cullerades de llet
3 cullerades de gingebre triturat
1 sobre de llevat
Per a la cobertura
2 tarrines de formatge per untar
Sucre llustre al gust
Com ho fem?
Batem bé els ous i anem incorporant-hi el sucre i l'oli poc a poc sense deixar de batre amb les varilles. A continuació, hi afegim el llevat barrejat amb les dues cullerades de llet templada, el bicarbonat sòdic i la resta d'ingredients deixant la pastanaga i el gingebre per al final. Untem amb oli un motllo i enfornem durant uns 30-40 minuts aproximadament. Ja sabeu que cada forn és diferent, per tant, mireu si el pastís està cuit punxant-lo amb un escuradents. Abans de desmotllar-lo deixeu que es refredi durant uns 10 minuts.
Per fer la cobertura barregem el formatge i el sucre. Poseu-ne tant com us agradi i deixeu-lo a la nevera durant una hora aproximadament, mentre es refreda la coca.
Quan aneu a servir-lo, unteu-lo per sobre amb la cobertura i llestos!
Desde luego se ve delicioso.
ResponEliminaMe alegro de que encontraras la receta "perfecta"
Besos.
pués te ha quedado genial !!! apuntada la receta
ResponEliminapetonets i gràcies
...I jo encara no he fet mai dolç amb pantanaga imira que hi ha per escollir, és que m´ho veig venir que a casa no el voldran....ho millor ni ho dic no? Molt bona pinta!!!Muaks
ResponEliminaVeient la foto em fa obrir la gana, m'apunto la recepta perquè de carrot cakes encara no n'he fet mai, això és inperdonable! Motiu de cese ja!
ResponEliminaPetons guapa ;)
M'ha agradat molt la idea d'un pastís amb pastanaga però també m'ha agradat molt la fotografia, és preciosa!! M'apunto la recepta. Gràcies
ResponEliminaMmmm bonísssim m'encanta la textura que dòna la pastanaga als pastíssos.
ResponEliminaEs veritat que el de pastanaga queda molt humit, a mi m'encanta. I també hi ha la opció amb carbassó que també queda sucós i bó :)
ResponEliminaMolt bona combinació la de pastanaga i gingebre, t'ha quedat un cake amb una pinta estupenda, segur que estava boníssim.
ResponEliminaPer cert, primer intent de turró fallit, m'he proposat tornar-ho a intentar per al pont, però no garantitzo res xD.
Molts petonets guapa!!
Molt bo aquest cake de pastanaga, la humitat que dona la trobo boníssima.
ResponEliminaPetonets
Hola,
ResponEliminaEt farem cas i el farem que té una pinta fantàstica!!
Petons
Em feu venir ganes de menjar un pastís de pastanaga!! en veig molts ultimament! petons
ResponEliminamuy bueno y la pinta que tiene es genial.Me gustan los pasteles con zanahoria
ResponEliminapeto
El vaig provar a Londres i em va encantar. Provaré de fer-lo a casa. Espero que el clima se m'hi adapti... he he. Gràcies per compartir-ho! petons
ResponEliminaA casa el vaig fer un dia i no vaig dir res als nens, lis va agradar molt, tot i que sospitavan que no era com els que normalment faig...
ResponEliminaun petonet
M´encanten aquests bescuits humits i esponjosos!! estic segura que la teva recepta ha de ser especialment deliciosa...i la foto és xulíssima!!!
ResponEliminaPetonets
Jo fa molt poquet que vaig per primer cop un pastís de pastanaga, i la veritat qés que em va agradar tant, que li he agafat el gust a fer pastissos amb pastanaga, carbassa...i ara en vull provar algun amb cogombre!
ResponEliminaM'apunto la teva proposta (i si dius que creus que és el millor, s'haurà de provar...)
A mi me encantan estos pasteles, están deliciosos,felicidades porque seguro que estaba riquísimo.
ResponEliminaUn petonet
Demà he de fer un pastís per l'aniversari de la meva filla Bibi i t'agafaré aquesta recepta.
ResponEliminaNani
EStic animada i apunt per fer-lo...
ResponEliminaHola Marina, guapa tu
ResponEliminasegur que està mortal, tinc una recepta que te més de 100 anys i va venir de Suïssa, es veu que allà es un pastís molt popular, la veritat es que no em pensava pas que fos tant i tant bo, em va meravellar...anoto la teva proposta tant bona, hummm
mil petonets Susanna
Encara no he trobat el moment de fer un pastís de pastanaga. Devem ser l'únic bloc que no en té cap recepta!
ResponEliminaMe gusta muchísimo el carrot cake, es tan jugoso! Y el frosting buenísimo. Muacks
ResponElimina