dimecres, 30 de novembre de 2011

Carrot ginger cake

Aquest passat cap de setmana vàrem tenir una celebració familiar i, per postres, vaig preparar aquest pastís de pastanaga. Queda molt tendre i sucós encara que hagin passat uns dies des de l'elaboració. És per això que és la recepta que més m'agrada de pastís de pastanaga de les que he provat fins ara. Us animo a preparar-la perquè és molt fàcil de fer i el resultat us encantarà.



Ingredients

4 pastanagues pelades i triturades
200ml d'oli
300gr de farina
100gr de sucre morè
4 ous
1 cullerada d'aroma de vainilla
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
2 cullerades de llet
3 cullerades de gingebre triturat
1 sobre de llevat

Per a la cobertura

2 tarrines de formatge per untar
Sucre llustre al gust

Com ho fem?

Batem bé els ous i anem incorporant-hi el sucre i l'oli poc a poc sense deixar de batre amb les varilles. A continuació, hi afegim el llevat barrejat amb les dues cullerades de llet templada, el bicarbonat sòdic i la resta d'ingredients deixant la pastanaga i el gingebre per al final. Untem amb oli un motllo i enfornem durant uns 30-40 minuts aproximadament. Ja sabeu que cada forn és diferent, per tant, mireu si el pastís està cuit punxant-lo amb un escuradents. Abans de desmotllar-lo deixeu que es refredi durant uns 10 minuts.

Per fer la cobertura barregem el formatge i el sucre. Poseu-ne tant com us agradi i deixeu-lo a la nevera durant una hora aproximadament, mentre es refreda la coca.

Quan aneu a servir-lo, unteu-lo per sobre amb la cobertura i llestos!

22 comentaris:

  1. Desde luego se ve delicioso.
    Me alegro de que encontraras la receta "perfecta"

    Besos.

    ResponElimina
  2. pués te ha quedado genial !!! apuntada la receta

    petonets i gràcies

    ResponElimina
  3. ...I jo encara no he fet mai dolç amb pantanaga imira que hi ha per escollir, és que m´ho veig venir que a casa no el voldran....ho millor ni ho dic no? Molt bona pinta!!!Muaks

    ResponElimina
  4. Veient la foto em fa obrir la gana, m'apunto la recepta perquè de carrot cakes encara no n'he fet mai, això és inperdonable! Motiu de cese ja!
    Petons guapa ;)

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt la idea d'un pastís amb pastanaga però també m'ha agradat molt la fotografia, és preciosa!! M'apunto la recepta. Gràcies

    ResponElimina
  6. Mmmm bonísssim m'encanta la textura que dòna la pastanaga als pastíssos.

    ResponElimina
  7. Es veritat que el de pastanaga queda molt humit, a mi m'encanta. I també hi ha la opció amb carbassó que també queda sucós i bó :)

    ResponElimina
  8. Molt bona combinació la de pastanaga i gingebre, t'ha quedat un cake amb una pinta estupenda, segur que estava boníssim.
    Per cert, primer intent de turró fallit, m'he proposat tornar-ho a intentar per al pont, però no garantitzo res xD.

    Molts petonets guapa!!

    ResponElimina
  9. Molt bo aquest cake de pastanaga, la humitat que dona la trobo boníssima.
    Petonets

    ResponElimina
  10. Hola,
    Et farem cas i el farem que té una pinta fantàstica!!
    Petons

    ResponElimina
  11. Em feu venir ganes de menjar un pastís de pastanaga!! en veig molts ultimament! petons

    ResponElimina
  12. muy bueno y la pinta que tiene es genial.Me gustan los pasteles con zanahoria
    peto

    ResponElimina
  13. El vaig provar a Londres i em va encantar. Provaré de fer-lo a casa. Espero que el clima se m'hi adapti... he he. Gràcies per compartir-ho! petons

    ResponElimina
  14. A casa el vaig fer un dia i no vaig dir res als nens, lis va agradar molt, tot i que sospitavan que no era com els que normalment faig...

    un petonet

    ResponElimina
  15. M´encanten aquests bescuits humits i esponjosos!! estic segura que la teva recepta ha de ser especialment deliciosa...i la foto és xulíssima!!!
    Petonets

    ResponElimina
  16. Jo fa molt poquet que vaig per primer cop un pastís de pastanaga, i la veritat qés que em va agradar tant, que li he agafat el gust a fer pastissos amb pastanaga, carbassa...i ara en vull provar algun amb cogombre!
    M'apunto la teva proposta (i si dius que creus que és el millor, s'haurà de provar...)

    ResponElimina
  17. A mi me encantan estos pasteles, están deliciosos,felicidades porque seguro que estaba riquísimo.
    Un petonet

    ResponElimina
  18. Demà he de fer un pastís per l'aniversari de la meva filla Bibi i t'agafaré aquesta recepta.
    Nani

    ResponElimina
  19. Hola Marina, guapa tu

    segur que està mortal, tinc una recepta que te més de 100 anys i va venir de Suïssa, es veu que allà es un pastís molt popular, la veritat es que no em pensava pas que fos tant i tant bo, em va meravellar...anoto la teva proposta tant bona, hummm


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Encara no he trobat el moment de fer un pastís de pastanaga. Devem ser l'únic bloc que no en té cap recepta!

    ResponElimina
  21. Me gusta muchísimo el carrot cake, es tan jugoso! Y el frosting buenísimo. Muacks

    ResponElimina