dilluns, 20 de juny del 2011

Recepta del 15 (juliol)

Una vegada passat el dia 15, i després de recollir tots els enllaços de les receptes que ens heu enviat, com sempre toca donar l’avís per la propera convocatòria del 15.

Aquest juliol us proposem treballar amb els paradigmes gastronòmics de l’estiu: els gelats i els sorbets! Tal i com va passar amb les amanides, és tracta d’una convocatòria molt oberta al no tractar-se d’un ingredient concret, on realment cadascú podrà fer anar la inventiva fins allà on vulgui. A veure com ens sorpreneu aquesta vegada!

Us recordem que el dia per penjar les receptes serà el 15 de juliol, o al voltant d’aquesta data quan us vagi millor a cadascú si el 15 no podeu. L’únic que us demanem per facilitar el recull de totes les propostes, és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta.

Per acabar, agrair-vos a tots la participació a la Recepta del 15 d’aquest mes de juny. Heu estat més de 70 els blocs que heu preparat receptes d’amanides, i no podem sinó donar-vos mil gràcies per les ganes que hi poseu sempre!
Gràcies a tots, i fins aviat!

6 comentaris:

  1. Hola, bon dia!
    Molt bé pels gelats!! segur que com sempre hi hauran moltes i bones propostes! Petons

    ResponElimina
  2. Ostres ahir vaig pensar en quina seria la recepta del 15 de Juliol (no és que tingui res més a fer jeje). I justament m'ensumava que el tema gelats cauria. Definitivament sóc bruixa.
    M'encanta la proposta! ;)

    ResponElimina
  3. Que bé nois!! j tenia ganes de provar de fer gelat casolà!!

    ResponElimina
  4. El juliol no fallo, jeje, ho prometo, aquest juny va anar de poc, perquè amanides n'he fet, i moltes, però no trobava el moment per a fotografiar-les, la llum, i he anat fatal de temps, aixxx.
    Gelat!! mai n'he fet, així que no se si al final m'animaré amb un gelat o amb un sorbet, el que sigui més lleugeret :P.

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  5. Tan de bo pugui participar!!! Es que tinc de tot menys temps!!! i el que realment m'agradaria fer es estar tot el dia cuinant, publicant i passejar-me per tots els blogs!!!

    ResponElimina