L'altre dia l'Alba va decidir reciclar uns potets de iogurt fen un deliciós flam. Justament, el mateix dia, jo també estava reciclant-ne uns. A més, trobo que són una monada per presentar postres de cullera!
M'he adonat que gairebé tot el que publico són dolços. Crec que hauré de fer un pensament i preparar alguna coseta salada, que arriba l'estiu i no em cabrà el bikini! Això sí, avui ningú ens lleva gaudir d'aquesta pannacotta. Súper light, eh? :P
Si no us agrada amb xocolata, podeu trobar la pannacotta clàssica, que ja vaig fer fa un temps, en aquest enllaç.
Ingredients
M'he adonat que gairebé tot el que publico són dolços. Crec que hauré de fer un pensament i preparar alguna coseta salada, que arriba l'estiu i no em cabrà el bikini! Això sí, avui ningú ens lleva gaudir d'aquesta pannacotta. Súper light, eh? :P
Si no us agrada amb xocolata, podeu trobar la pannacotta clàssica, que ja vaig fer fa un temps, en aquest enllaç.
Ingredients
-400ml de nata
-100gr de xocolata de cobertura
-1 sobre de gelatina (2 fulles aproximadament)
-100gr de sucre
Com ho fem?
Aboquem la nata en una cassola a foc lent. Deixem que es vagi escalfant i, quan estigui ja calenta, hi afegim el sucre i la gelatina i barregem amb les varilles contínuament. Fonem la xocolata i l'aboquem immediatament a la cassola. Seguim remenant amb les varilles fins que bulli i apaguem el foc.
Ho aboquem dins el recipient desitjat i ho deixem refredar a l'aire lliure. Quan estigui a temperatura ambient, ho fiquem a la nevera fins que estigui ben quallada.
Jo també potet mono que veig, potet que gurdo, no he menjat mai pannacotta, això s´ha de probar és fàcil i segur que molt bona, un petó!
ResponEliminaQuè bo! m´encanten les postres amb cullera...jo friso amb els iogurts tipus La Lechera.
ResponEliminaQuina raó que tens aquest any no sé quan començar l´operació bikini...a més setmana santa cau tant tard!
Si, si, ja ho he vist, súper light total! Quin pecat, però costa resistir-s'hi, què hi farem!
ResponEliminaQue delicia debe ser esta!! Me encanta la receta así que me la llevo!
ResponEliminaUn saludo :)
I quina exquisités de blog...
ResponEliminaM'he quedat embobada...
Llàstima que no tinc més temps per passar-m'hi més hores fullejant les pàgines d'aquest blog ple de receptes atractives i presentades de manera tan fina.
Una abraçada,
Mglòria de Gourmenderies
Marina, delicioso postre italiano!.... una buena forma de reciclar esos bonitos botes de vidrio!
ResponEliminaUn bico
Si que t'estàs convertint en una experta en postres!! Nosaltres també reciclem els pots de iogurt. Aviat ens faran fora de casa! ;)
ResponEliminaDeliciosa la pannacotta de xocolata!!... i la presentació: un luxe!!
ResponEliminaUna abraçada
Marina us mataré a totes!!! Jo que fa un mes que volia començar " la operación bikini"! De fet tant es.... jo també publico receptes bastant calòriques! Això t´ha quedat de fàbula! Petons!
ResponEliminaSaps que no he provat mai la pannacotta! També recilco els pots de iogurts, sobretot per la iogurtera, que dels originals ja només me'n queden un parell.
ResponEliminaUna abraçada!
El millor dels potets que recicles, es el que hi posaràs dins. I veient com els has utilitzat, em reafirmo totalment. Una meravella!!
ResponEliminaQueda moníssima presentada en potets de iogur. Jo la vaig provar de xocolata i vainilla i, cosa curiosa, em va agradar més la de vainilla. La de xocolata, la vaig trobar massa espesa de textura i un pelín embafosa.
ResponEliminaEm quedaria provar la teva, a veure si em fa canviar d'opinió :P.
Petonets!!
a mi m'encanta la versió amb xocolata!!! segur que és la bomba!!! ara mateix vinc a per una!!! i els gotets recicltats queda súper xulo!!! petonets
ResponEliminaLes teves fotogafies són sempre maquíssssssssimes, però aquestes m'han enamorat!!!!! Els gotets són una idea fantàstica!!!!
ResponEliminaQuin postre més ràpid i fàcil, sempre va bé tenir un as a la màniga i treure aquest tipus de receptes per sorprendre. Les fotos com sempre molt maques i els potets tot un encert. Un petó.
ResponEliminaMarina ha d'estar boníssima i que maca que queda presentada dins els potets de iogurt! M'encanta! :)
ResponEliminaUn petonet :)
Ohhhh m'encanta és una de les meves postres preferides!!!!!!
ResponEliminaTens unes fotos molt maques, felicitats.
Petonets
a mí me pasa igual , casi todo lo que publico son dulces pero... con recetas así ¿quién se resiste?
ResponEliminaT'han quedat divins, a més amb pocs ingredients has tingut un postre deliciós!!
ResponEliminaQué postre más rico e irresistible y qué fotos más bonitas.
ResponEliminaBesos
un postre rico rico y muy bien fotografiado y con el detalla de la cuchara el cordill me encanta.
ResponEliminaMe he dado una vuelta a las anteriores entrdas y estan todas fantasticas en todo.
peto
miquel
Hola Marina! Muchísimas gracias por tu visita, me alegra muchísimo que te guste el blog!
ResponEliminaY que maravilla haber descubierto tu cocina, me ha encantado!
Esta panacotta chocolateada tiene que estar riquísima, me apunto bien la receta! Y que fotografías tan bonitas, eres toda una artista.
Me voy a ver tus cupcakes! :)
Un besote enorme!
Posdata: soy tu seguidora nº100! :D Felicidades!
Aquests gotets reciclats són una cucada. I queda tan maca.. M'encanta la pannacotta´.De xocolata no l'he feta mai, però segur que és de vici.. Petons
ResponEliminajijijiji jo també estic reciclant potets... i nena, mirar el teu blog engreixa! Jo porto el romesco i tu aquesta panacotta que té una pinta... i ens fotem una migdiada impressionant! jajaja
ResponEliminaPetons guapa!
Sandra
Qué rica panacota!! y que curioso eso botes jeje, eso me recuerda que estuve un mes comiendo yogures de cristal:):)
ResponEliminaUn besin
Marina,tu pannacota te ha quedado buenisima y las fotos me han encantado.un besito esther
ResponEliminaHa d´estar per caure de culs i no aixecar-se! I això dels pots de vidre, una molt bona idea!
ResponEliminaPetons
Anna
Tengo ganas de probar la pannacota, es uno de mis dulces pendientes! Probaré tus dos versiones ;)
ResponEliminajaja jo també guardo tot! té molt bona pinta i t'ha quedat monísima en aquests potets.
ResponEliminapetons!
Quina xulada de recepta!! Ja ho veig que és light...uff...el bikini!!!
ResponEliminaM'encanta la recepta, les fotografies...tot!!
Un 10!!
un petó!
Aquestes són una de les postres que tinc pendents a la llista. Sempre m'ha atret. M'has fet venir ganes de fer-la. Té un aspecte increïble. Ha d'estar boníssima.
ResponEliminaUna abraçada!
Qué rico! qué pinta tan buena.
ResponEliminaHola Marina!
ResponEliminaEste postrecito está muy rico ahora que empieza a mejorar el tiempo...
Gracias por visitarme, nos seguimos viendo porque me quedo un rato...
Besitos!
Ahora también guarado de todo: botes, latas, botellas, no sé dónde meterlo!
ResponEliminaUna delicia de postre de cuchara, me gustan todas las variantes de pannacota y esta de choco entre mis preferidas!
ooooh!! l'Alba sóc jo, oi??? jajaaja!! merci guapaaa!! :)
ResponEliminaMoooolt ben reciclats, té una pinta fantàstica i queden moníssims, oi??
Molts petonets guapa!! :)
Simplement deliciós.
ResponEliminaUna abraçada!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
A mi no me importa para nada que publiques dulces y menos si son de la categoría del de hoy :D
ResponEliminaBesos.
No l’he provat mai, però sembla un postra molt bo.
ResponEliminaBona cuina
Si la panna cotta per sí mateixa és bona, la versió de xocolata segur que és deliciosa!
ResponEliminaPetons!
Such a delicious treat!
ResponElimina