Ingredients (4 persones)
-Base de pasta brisa (la podeu fer vosaltres també*)
-200gr d'espinacs
-100gr de salmó
-50gr de bolets
-4 gambes
-2 cullerades de filadèlfia
-2 ous
-Sal
Com ho fem?
Per a les tartaletes d'espinacs i salmó:
Bullim en una olla els espinacs. Mentrestant, en un bol, batem l'ou i una cullerada de filadèlfia. Tallem el salmó a trossets petits i l'aboquem a la mescla. Quan els espinacs estiguin cuits, els traiem l'aigua i els aboquem també a la mescla. Ho barregem tot.
Triem uns motllos i els untem amb manteja o oli. Posem la massa brisa i farcim amb els espinacs i el salmó.
Bullim en una olla els espinacs. Mentrestant, en un bol, batem l'ou i una cullerada de filadèlfia. Tallem el salmó a trossets petits i l'aboquem a la mescla. Quan els espinacs estiguin cuits, els traiem l'aigua i els aboquem també a la mescla. Ho barregem tot.
Triem uns motllos i els untem amb manteja o oli. Posem la massa brisa i farcim amb els espinacs i el salmó.
Per a les tartaletes de bolets amb gambetes:
En una paella, sofregim les gmbetes i els bolets. En un bol batem l'ou i la cullerada de filadèlfia. Quan les gambetes i els bolets estiguin fets, els aboquem a dintre i repetim el procés de la pasta brisa i el farcit.
Enfornem durant uns 20 minuts a una temperatura de 180º.
Enfornem durant uns 20 minuts a una temperatura de 180º.
Bon profit!
(*) per fer vosaltres la massa:
-250gr de farina
-Un ou
-Sal
Deixar-la reposar 30 minuts a la nevera embolicada amb paper film
Deixar-la reposar 30 minuts a la nevera embolicada amb paper film
T'han sortit precioses, i fan una pinta que entren per la vista de seguida.
ResponEliminaEstic segura que has triomfat a l'aperitiu ;)
Bon inici d'any!!
Tenen una pinta fantàstica, i veure-les ara abans de dinar em mata! jejeje Felicitats als pares!
ResponEliminaJa m'he fet fan del teu facebook ;)
Petons,
Sandra
bona recepta! Em pensaré si la faig pel sopar de cap d'any!
ResponEliminaQuines ganes de tastar-ne una!! Molt bona recepta!! Un petó. Paula
ResponEliminaFelicitats als pares!!!!! Unes tartaletes amb molt bona pinta
ResponEliminaBon Any 2011
Ostres, entre els dinars de Nadal i els aniversarsi, aquests dies a casa vostra deu ser un no parar, je je je...
ResponEliminaSegur que les tartaletes van tenir molt èxit ;)
Avui les he fetes per sopar, fantàstiques ens han encantat, repetiré segur.
ResponEliminaPetonets.
quina presentació més maca..i per un sopar o un dinar informal ha de quedar fantàstic!
ResponElimina