dimarts, 28 de desembre del 2010

Panacotta

Hola a tothom! Ja torno a ser per aquí després d'uns dies de descans, d'estar amb la família, de gaudir del bon menjar...
Ja feia dies que em rondava pel cap fer la panacotta, però no en tenia ni idea de com anava això. Vaig cercar per Internet i vaig trobar la recepta en aquest bloc de cuina: El Aderezo. M'agrada molt la panacotta perquè són unes postres que pots combinar amb una gran varietat de melmelades, compotes, coulís, xocolates, etc. És molt senzilla de fer i, la veritat, pot ser un plat molt atractiu per aquestes festes.

PS: què us sembla la nova imatge de portada del bloc? :P


Ingredients (6 persones)

-200ml de nata per cuinar
-200ml de llet
-Dues culleradetes de sucre de vainilla
-1 sobret de gelatina neutra

Com ho fem?

Omplim fins la meitat un got amb llet i hi mesclem la gelatina. Reservem.
En una cassola aboquem la nata, la llet i el sucre. Anem barrejant amb unes varilles fins que bulli. Ho traiem del foc i continuem barrejant dos minutets. Hi afegim la gelatina i seguim amb les varilles un minutet. Ara, emmotllem com més ens agradi. Podem fer-ho amb un motllo gran, en motllos individuals, etc. Deixem refredar a temperatura ambient i, després, ho fiquem a la nevera durant, almenys, una horeta. Servim amb l'acompanyament que més ens agradi. Jo, avui, he triat una compota d'albercocs. Els fruits vermells són també una combinació excel·lent.

Bon profit!





5 comentaris:

  1. T'ha quedat molt guapa aquesta panacota!! Jo estic esperant les fotos per penjar una recepta de panacotta salada! Ens veiem!!

    ResponElimina
  2. Hola!! T'ha quedat molt be i fa una pinta que...mmm...mmmm...una recepta més a la carpeta de pendents!! Un petó! Paula

    ResponElimina
  3. Marina, quina recepta més xula! t'ha quedat genial! ah! i m'agrada molt la teva nova capçalera!!!! petonets

    ResponElimina
  4. Sempre m'ha cridat l'atenció la panacota, ara ja no en tindré excusa!
    I la capçalera fantàstica, molt adequada al nom del blog jeje
    Doncs veig que tenim una trajectòria similar ja que jo vaig estudiar Història de l'Art a la Ub i després em vaig decantar pel camp educatiu ;)
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  5. M'encanta la panacota!!!! Aquesta recepta va directa a la llista de preferides :)

    ResponElimina