Feia molts mesos que no passava per aquí, però després d'acabar la carrera vaig decidir que era moment d'agafar-me unes vacances de veritat, ja que feia molts anys que no en feia. Us he seguit a tots, he entrat a les vostres cuines i també us he trobat a faltar.
No he publicat res al bloc, però no m'he desentès del món de la gastronomia, i és que fa dies que treballo en un nou projecte que, si tot va segons espero, podré mostrar-vos ben aviat. Estic molt il·lusionada amb algunes novetats a la meva vida i tinc moltes ganes que vosaltres en pugueu formar part.
Així que, després d'aquests mesos de "descans", us deixo amb una nova recepta típica de les Balears i les Pitiüses: una frita de polp fet a la manera tradicional que espero que us agradi.
Ingredients (per a 6 persones)
2kg de polp mitjancer
2 pebreres grans (una verda i una vermella)
4 cebes tendres (amb la fulla)
1kg de patata vermella
Unes fulles de llorer
1 got de vi blanc
Pebre
Oli
Sal
1 all (opcional, quan es fregeixen les patates)
Com ho fem?
Bullim el polp uns 45 minuts aproximadament o fins que estigui ben cuit. A continuació, fregim les patates tallades (igual que com si fossin per fer truita), juntament amb la pebrera a bocins. Reservam. Fregim, en una altra paella, la ceba tendra i, al cap de 2-3 minuts, hi introduïm el polp tallat en bocins petits. Salpebram, hi afegim el llorer i el got de vi a poc a poc perquè la frita vagi bevent. Ho deixam coure uns 5 minuts i hi ajuntem les patates i la pebrera perquè es barregin tots els gustos. Llest per servir.
Bon profit!
Quant de temps Marina!!! M'alegro molt de tornar-te a "veure" per aquí, sí que és veritat que feia molt que no publicaves i s'et trobava a faltar!!
ResponEliminaEl pop te molt bona pinta, és un plat que m'agrada menjar però no cuinar, manies meves jejejjeje. Això sí, el teu ha d'estar boníssim i les fotos t'han quedat molt xules!!
Petonets!!
Mmmm, quin platillo! Molt sa i sembla deliciós!
ResponEliminaMolta sort en aquests nous projectes. No deixis de tenir-nos-en al dia!
Marta
Que bons que són els frits mallorquins, eïvissencs o menorquins!!!
ResponEliminaUna recepta boníssima, a veure si trobo pop per cuinar-lo així!
ResponEliminaEt trobava a faltar!!!!! Quines ganes de que ens expliquis els teus projectes...molta sort en tots!! :)
ResponEliminaM'encanta el frit mallorquí, la recepta familiar no falla mai!! aquest de pop ha de ser ben bó
Petonets...i torna aviat!!
El primer cop que vaig anar a Eivissa el vaig probar.... i no vaig parar fins que vaig trobar un llibre de cuina amb la recepta! L'hem fet a casa bastantes vegades i quan tornem a Eivissa no perdem ocasio de menjar-ne!! Delicios. Petonets!
ResponEliminaTé una pinta excel·lent, Marina. I la foto és preciosa. Feta amb la nova càmera? ja ens explicaràs quins són aquests nous projectes, m'has deixat ben intrigada! Sort i petons.
ResponEliminaMMMMMMMMMMMMMM
ResponEliminaJo també et trobava a faltar però el temps és el que tenim i tot s'ha de fer :o)
ResponEliminaM'alegro que tornis amb aquesta recepta, me l'he apuntada pel proper pop que entri a casa!!!
A veure aquests nous projectes ...
Petonets,
Palmira
Uaaaaa una pinta boníssima! Me l'apunto no tardarà gaire en caure a casa ;)
ResponEliminaUna abraçada