dilluns, 20 d’agost del 2012

La recepta del 15 de setembre

Déu n'hi do! Estem presentant-vos ja l'ingredient de setembre! És increïble com passa el temps...

Primer de tot, però, us volem donar les gràcies per la participació aquest mes d'agost. Hem recollit gairebé 100 receptes amb carbassó. Tot un èxit tenint en compte que molts de vosaltres esteu de vacances. Sou genials! Si voleu veure totes les propostes, només heu de fer clic aquí i començar a gaudir.

Setembre és el més de tornar a l'escola, cauen les primeres pluges, el dia s'escurça i diem adéu a l'estiu. Però no per això hem d'estar tristos. Tot el contrari! Perquè donarem la benvinguda a la rutina amb un ingredient molt especial: la xocolata. Ja us podeu imaginar com estic de contenta: entre la xocolata i que estaré de vacances, setembre serà un mes fantàstic!

Esperem que la proposta us engresqui tant com a nosaltres. Per participar només heu de deixar l'enllaç amb la vostra recepta en aquest bloc el dia 15 (podeu fer-ho abans o després si no us va bé). Així mateix, si no teniu bloc però us ve de gust participar-hi, heu d'enviar la vostra recepta amb fotografia a xocolatadesfetacuina@gmail.com i la penjarem al Facebook per afegir-la a l'índex final.


Si teniu qualsevol dubte podeu consultar l'apartat "La recepta del 15: què és?" que trobareu a la barra lateral d'aquest bloc. També podeu enviar un correu electrònic i contestaré tan prompte com pugui.

Ens veiem ben aviat!


5 comentaris:

  1. Buff,...xocolata!!! com a molt la faig servir en algun estofat. Tot i que a casa son uns addictes, jo no soc de dolços. A veure si la família em dona alguna idea.

    ResponElimina
  2. Hola guapi!!! també et deixo l´esmorzar com a la Bordeta!!! Ummmm!

    http://cocinaconsilvia.blogspot.com.es/2012/09/muffins-de-platano-chocolate-y-nueces.html

    ResponElimina
  3. Aquí teniu la meva proposta!

    http://www.trossetsdecuina.cat/2012/09/la-recepta-del-15-frozen-hot-chocolate.html

    Petons!

    ResponElimina

  4. Marina, aquí tens la meva aportació
    http://blaukitchen.com/2012/09/15/brownie-rolls-para-la-recepta-del-15/
    Petonets ;)

    ResponElimina
  5. Hola,
    Et deixem la nosta aportació. Una abraçada!
    http://cotodesucre.blogspot.com.es/2012/09/brownie-amb-galetes-oreo.html

    ResponElimina