dijous, 12 de gener del 2012

La recepta del 15 de gener: carxofes!


Després dels abundants i calòrics àpats nadalencs ens abelleix tornar a la rutina alimentària d'una forma especial. Per començar aquest 2012, a La recepta del 15 us proposem preparar unes delicioses carxofes, producte de temporada de sobra conegut per les seves increïbles propietats depuratives. Perquè no ens ho negareu, cal una mica de depuració, oi? 


Després de tancar l'any amb 90 receptes de torró, La Recepta del 15 celebra el seu primer aniversari i, per a nosaltres, no hi ha regal millor que les vostres aportacions al repte. Així que ja sabeu, esperem les vostres propostes amb moltíssima il·lusió.

Us recordem que per tal de facilitar el procés de recopilació de totes les receptes, heu de deixar l'enllaç de la vostra proposta en aquesta entrada. Si no teniu bloc, ens podeu enviar la vostra recepta a través de Facebook o a través de correu electrònic (el trobareu a l'apartat "Contacte" d'aquest bloc.). Estarem encantats d'afegir-les a l'índex!

Fins aviat!

6 comentaris:

  1. Nosaltres ja tenim la nostra recepta llesta!!!

    ResponElimina
  2. Bon dia,

    Aquí teniu la meva proposta:
    http://gabrielaysusrecetas.blogspot.com/2012/01/crema-de-alcachofa-con-crujiente-de.html

    Espero que os agradi.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. La meva proposta pera la Recepta del 15, una paella amb carxofes.
    http://blaukitchen.com/2012/01/14/paella-con-alcachofas-y-rebollones/

    Un petonet

    ResponElimina
  4. Una de carxofes per a la recepta del 15!!!!

    http://nototsonpostres.blogspot.com/2012/01/carxofes-amb-pernil.html

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina, acabo de publicar la recepte de carxofes.
      Senzilla i clàssica, però l'importan es participar ohi!!!!!!!
      CARXOFES FARÇIDES
      Petons
      lacuinadelaisabel.blogspot.com

      Elimina
  5. Marina!
    Fet, ja li pots posar doncs.
    TRUITA DE CARXOFES: http://www.oli-vinagre.blogspot.com/2012/01/tortilla-de-alcachofas.html

    Gràcies guapa!
    Gemma

    ResponElimina