dimarts, 20 de novembre del 2012

La recepta del 15 de desembre (darrer repte)

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest desembre, La recepta del 15, compleix dos anys. La veritat és que quan vàrem posar en marxa la idea no ens hauríem pogut imaginar mai que tingués l'acollida i l'èxit que ha tingut. Però com totes les coses bones a la vida, això havia d'acabar en algun moment!

Els nois de Els Fogons de la Bordeta i jo hem decidit que és hora de prendre'ns un descans. Almenys durant una llarga temporada, i és que entre la feina i els estudis és fa molt complicat poder dedicar el temps necessari a La Recepta del 15. Això sí, potser després d'aquest llarg descans, ens tornem a trobar, oi?

Us volem donar les gràcies per la vostra companyia i fidelitat al llarg d'aquests dos anys. Ens ho hem passat d'allò més bé passejant pels vostres blocs i gaudint de les vostres propostes. Sense vosaltres, això no hauria estat possible. Gràcies de tot cor.

Hem pensat, però, que la millor manera d'acabar l'any és amb un bon tiberi. I com que queden quatre dies per Nadal, què us sembla la idea de preparar alguns aperitius nadalencs? Estem segurs que molts de vosaltres ja esteu pensant en els menús de festes, així que ens donarem un cop de mà entre tots perquè aquest Nadal sigui inoblidable.

Com ja sabeu, per participar només heu de deixar l'enllaç de la proposta en aquest bloc el dia 15. Si no us va bé aquest dia, podeu fer-ho abans o després. Així mateix, si no teniu bloc però us ve de gust participar, envieu la vostra proposta amb una foto a xocolatadesfetacuina@gmail.com i nosaltres ens encarregarem d'afegir-la a l'índex final.

Fins aviat!

18 comentaris:

  1. Ostres, quina llàstima :( Pero FELICITATS ENORMES per tot el que heu aconseguit fins ara. Ha estat una iniciativa fantàstica i sempre donarà gust passar-se per les propostes i aprendre de totes elles.
    Ara només ens queda preparar un bon aperitiu q estigui a la alçada de la darrera "recepta del 15"!
    Molta sort i gràcies.
    Devi.

    ResponElimina
  2. Pero si que seguirás por aquí no? Toda lo que empieza tiene un final y hay que evolucionar. Vosotros salis por la puerta grande. Muchas suerte en vuestro nuevo camino y nos veremos seguro :) Bss

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per a organització d'aquests dos anys... Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Una llàstima que s'acabi. Jo els últims mesos no he pogut participar per diversos motius, però us seguia ben de prop. Per aquesta última recepta del 15 espero ser-hi!! Entre tots farem que recordeu aquest darrer 15... :)
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  5. Gràcies a vosaltres, guapíssims!!! Ens heu mantingut ben actius durant molt temps. Ara us mereixeu un bon repòs!! petons

    ResponElimina
  6. Gràcies per aquests mesos que hi he pogut participar... Pens que és una gran iniciativa que heu tengut. Esper poder aportar algun aperitiu al vostre recopilatori.

    Salutacions,
    Caterina
    somriuresicolors.blogspot.com

    ResponElimina
  7. Gràcies a vosaltres ^^ Tot i que he participat en aquesta iniciativa molt poques vegades (la he descobert tard...), espero de tot cor que torneu aviat :)
    La recepta del 15 ens movia a buscar receptes per originals per innovar una mica i treure pols a la cuina.

    Molts petons :)

    ResponElimina
  8. Ohhhhhh :(
    Gràcies per tot aquest bon rotllo i energia i segur, segur que ens trobem de nou.
    Molta sort i abraçades,

    laura

    ResponElimina
  9. quina peneta.....per+o ho entenc, si vols fer bé les coses porten molta dedicació i amb la quantitat de receptes que rebeu cada mes, això implica molta feina

    una abraçada

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats per aquest éxit i aquest repte que ens agradava molt cada mes.
    Així que segur participarem aquest mes per dir-nos adéu o millor, fins aviat!!!Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  11. Con todo mi cariño: GRACIAS POR TODO LO QUE NOS HABÉIS DADO. Ha sido un verdadero placer. Y seguro que volveremos a vernos. Un besazo.

    ResponElimina
  12. He participat en aquesta iniciativa molt poc, pero espero que torneu molt aviat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Ohhh! quina pena! però us entenc, quan no hi ha temps...la veritat és que ha estat genial participar i poder conèixer tants blocs i receptes,gràcies a vosaltres!

    Petons!!

    ResponElimina
  14. Snif snif snif i molts petons.
    http://cocinaconsilvia.blogspot.com.es/2012/12/macarons-de-frambuesa-rellenos-de-crema.html

    ResponElimina
  15. Snif snif snif i molts petons.
    http://cocinaconsilvia.blogspot.com.es/2012/12/macarons-de-frambuesa-rellenos-de-crema.html

    ResponElimina
  16. Snif snif snif i molts petons.
    http://cocinaconsilvia.blogspot.com.es/2012/12/macarons-de-frambuesa-rellenos-de-crema.html

    ResponElimina
  17. Snif snif snif i molts petons.
    http://cocinaconsilvia.blogspot.com.es/2012/12/macarons-de-frambuesa-rellenos-de-crema.html

    ResponElimina
  18. Hola Marina,

    Et deixem la nostra petita aportació. Moltes gràcies per tot, ha estat un plaer compartir. Una abraçada molt forta i Bones Festes!!!

    http://cotodesucre.blogspot.com.es/2012/12/gamba-amb-panko-i-salsa-de-taronja.html?spref=fb

    ResponElimina