M'agradaria explicar-vos que aquest deliciós aperitiu l'he preparat jo, però no ha estat així. Ell no vol que ho digui, perquè li fa vergonya "sortir" al meu bloc, però no em puc estar de mostrar-vos els musclos amb tomàquet que m'ha ensenyat a fer avui el Pepe. Clar, la seva experiència marinera s'havia de notar per alguna banda... I puc dir que "s'ho ha currat" perquè aquests musclos estan de vici. Són molt fàcils de preparar. Només es necessita una bona matèria prima i 20 minutets. Jo, amb això, tinc molta sort. Els pares del Pepe són pescadors i tenen una peixateria de les de tota la vida a Eivissa. Vaja, que a casa mengem peix i marisc de gratis tot l'any i d'una qualitat immillorable. Tot un luxe.
Ingredients
1/2 quilo de musclos frescos
400gr de tomata natural triturada
400ml d'aigua
1 rajolinet de vi blanc
1 manat de juvert
3 alls pagesos
1 ceba
Sal i pebre
Oli d'oliva
Com ho fem?
Afegim un raig d'oli d'oliva i, a continuació, la ceba, el juvert i els allets picats. Deixem que es daurin a foc molt lent durant uns minutets. A continuació, afegim el rajolinet de vi blanc i deixem coure uns minuts més. Ara, afegim la salsa de tomàquet i els musclos frescos i salpebrem. Barregem i incorporem l'aigua i deixem que se la begui. Tapem i deixem coure durant uns 10 minuts. Llest per servir.
Bon profit!
Felicita el Pepe! Aquests musclos tenen una pinta... fantàstica! Petonets
ResponEliminaMarina i Pepe tenen una pinta deliciosa! De fet i no es per quedar be, ultimament mengen molts musclos a casa i sempre els fem igual, vinet blanc, allet... i em va de conya aquesta recepta! Una abraçada!
ResponEliminaQuina pinta!!! I quina sort poder menjar peix i marisc tot l'any... enveja sana! petons!
ResponEliminaMarina estos mejillones del Pere estan buenos seguros,asi que ha guardar la receta
ResponEliminapeto
Quina bona pinta :)♥
ResponEliminapetonssss
Mmmmmm pero qué bo!!!! A casa ens agraden molt els musclos i després també ens agrada molt fer sopetes amb ses salsetes...tot un vici!!! Les fotos i les receptes, com sempre, maravelloses...Ah i digueli an Pepe que s'animi a col.laborar...té una bona mestra!!!
ResponEliminaPtonets!!
Felicita en pepe! aquest musclos han d'estar "de muerte"!!!!
ResponEliminapetonets
Sembla que ha d'estar bonissim! Quina pinta! Petons
ResponEliminaEls faré
ResponEliminaNena que afortunada!!!! I aquests musclus de primera...jo no me'ls menjaría d'aperitiu... faria un bon plat i hi sucaria una bona llesca de pa!!!!!
ResponEliminaun musclets de primera, ummm, boniiiiissims
ResponEliminaQuina delicia aquests musclos!!! Amb el que m'agraden i l'ho poc que els menjo!! Me'ls apunto...i per la pròxima vegada que vagi a comprar no passa.
ResponEliminaPetonets. MAR, de El que no mata engreixa
Quina sort Marina, has ben après la lliçó. T'han sortit de fàbula. Felicitats Pepe!.
ResponEliminaNani
Amb la seva i el tomáquet deuen quedar deliciosos, per tenir aprop una mica de pa...:)
ResponEliminaTenen molt bona pinta, se'ns dubte els provaré!
ResponEliminaUna abraçada
Que bons han d'estar... digue-li al cuiner que es una gran recepta!! Petons
ResponEliminaDoncs ja pots felicitar al cuiner perquè s'ho ha guanyat! la pinta és fantastica i el gust ha de ser encara millor!! petons
ResponEliminaAquests musclos amb tomàquet tenen que estar de 10, ja pots felicitar al Pepe, quina enveja això de poder menjar sempre el peix tan fresc!!!
ResponEliminaPetons
Marina, jo sóc una viciada dels musclos, m'encanten i aquesta recepta la provaré segur perquè deuen ser boníssims!! Doncs quina sort que puguis menjar peix i marisc de màxima qualitat tot l'any ets una afortunada!!
ResponEliminapetonets
bon cap de setmana
No em canso de menjar musclos, llastima que per netejar son tan pesats.
ResponEliminaBona recepte.
Un petonet
Una recepta perfecte per aquests dies de calor! Com la típica truita de patates que sempre es porta a la platja. Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem la recepta de la truita de patates perquè és una recepta curiosa, mai surt igual, és senzilla i boníssima! www.esfruita.com/assessorem/truita-de-patates
ResponEliminaEl Pepe es mereix una felicitació! Quina bona pinta!! I sembla mentida que siguin tan fàcils de fer... Això sí, m'has fet molta enveja amb això de que menges peix i marisc "de gratis" tot l'any! Quina sort!!
ResponEliminaUn aperitiu fabulós...mmm...
ResponEliminaEl Pepe pot anar publicant més receptes així :o)
ResponEliminaMolt bons encara més de cara a l'estiu, m'agrada molt però que molt!!!
Petonets,
Palmira
En casa los mejillones nos encantan, y esta receta como bien dices, es un lujo, pero lujo sobre todo, es poder degustar pescado fresco y de confianza. Eres una afortunada, de modo que a disfrutar de esta oportunidad que muchos quisíeramos poder tener.
ResponEliminaUn besín.
Te invitamos a que conozcas nuestro recién inaugurado blog http://juegodesabores.blogspot.com.es/
ResponEliminaSuculentos a rabiar!!
ResponEliminaBesos.
m'agrada aixo de alls pagesos... que amb aquests magnifics musclos fan un gran mar i muntanya!!
ResponEliminaM'encanten els musclos! I aquests semblen magnífics, a més ara és quant es començaran a trobar els millors musclos de roca.
ResponEliminaUna abraçada!
Eduard
Aquest aperitiu és tot un luxe, felicitats al cuiner.
ResponEliminaPetons
Què són els alls pagesos? Talla XL?
ResponEliminaPer cert, efectivament, això de tenir peixateria fresca i gratis és estar de molta sort!