dimarts, 20 de setembre del 2011

La Recepta del 15: octubre

Ha estat d’un dia per l’altre, quasi sense avisar, però ja ha arribat la tardor. A poc a poc s’acosta el mes d’octubre, baixen les temperatures, arriben les mànigues llargues… i també una festa que a casa ens encanta: la castanyada!

Sí, d’acord, en realitat encara falta més d’un mes, però hem pensat que com que publicarem les receptes a mitjans d’octubre, serà un molt bon moment per inspirar-nos per a les menjades d’aquesta festivitat tant nostra que és la castanyada. Per això, intentant defugir una mica del típic binomi castanya/panellet, us proposem com a ingredient per al mes d’octubre: els moniatos!

Com sempre, sense voler-nos fer repetitius, us recordem que penjarem les receptes el dia 15 d’octubre, però que si us va millor fer-ho abans o després, no hi tenim cap inconvenient. L’únic que us demanem, per facilitar el recull de totes les propostes, és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta, així ens serà molt més fàcil preparar l’índex.

Per acabar us remetem a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex de les receptes d’escabetx que hem recollit durant aquest mes (amb més de 60 participants, moltes gràcies!), i també totes les convocatòries anteriors.

Gràcies a tots, i fins aviat!

16 comentaris:

  1. Ostres que bé!! Altre vegada dia 20!!! Només de llegir l'ingredient ja m'han vingut al cap un parell de receptes, però una va prenent força a cada minut que passa...
    Un petonet
    MAR, de El que no mata engreixa

    ResponElimina
  2. Moniatos!!! Això sí que significa tardor a casa nostra....

    ResponElimina
  3. Uffff! que difícil esta vez, por aquí ni siquiera se donde puedo comprarlos! Esto es un reto de verdad... Besos

    ResponElimina
  4. Ohhh! ja tenim aquí la tardor!!!apuntat! petons

    ResponElimina
  5. Marina!! m'encanta la proposta per aquest nou mes!! aviam que farem....;)
    Un petonet

    ResponElimina
  6. Moniatos m'encanten de totes maneres, a veure sia quest cop puc participar-hi.

    ResponElimina
  7. Al rico moniato! Pero, yo soy de comerlos asados, así que, a ver si pienso algo...

    ResponElimina
  8. Hola! me estreno en esta estupenda iniciativa. Aquí os dejo el link a mi blog "Mi reino por una magdalena" para que echéis un vistazo a mi "Tarta de boniato y especias": http://mireinoporunamagdalena.blogspot.com/2011/10/tarta-de-boniato-y-especias.html
    Gracias!

    ResponElimina
  9. nyaaaam!!! moniatos!!! Aquí teniu la recepta :)

    http://chocolateaceiteysal.blogspot.com/2011/10/estofado-con-boniatos.html

    Petons!!!

    ResponElimina
  10. Uysss, que me había equivocado...
    Que, en un ratito, se publica la entrada:
    http://entucocinayenlamia.blogspot.com
    Besos

    ResponElimina
  11. M'encanten els moniatos!!!!!!!1
    Aquí et deixo la meva proposta, una combinació de xocolata i moniato boníssima i, sobretot per la calor que fa, refrescant!
    http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2011/10/15/crema-de-xocolata-amb-escuma-de-moniato/

    ResponElimina
  12. Aqui tenu la meva recepta, es molt coneguda a les terres de l'ebre.
    http://lacuinadetotsnatros.blogspot.com/2011/10/xips-de-moniato.html

    desitjo que vos agradi i moltissims petons.

    ResponElimina
  13. Hola Marina, acabo de publicar la meva recepta de moniatos, he estat fora i acabo d'arribar.
    Perdona el retràs.
    Petons

    lacuinadelaisabel.blogspot.com

    ResponElimina