dimecres, 20 d’abril del 2011

La recepta del 15 de maig: maduixes! ( i nou bloc)

Estimats gastroblocaires, sabem que comencem a repetir-nos més que l’all, però hem de donar-vos altra vegada mil gràcies per la vostra dedicació! Aquest mes d’abril hem tornat a superar la cinquantena de propostes recollides durant la Recepta del 15!

Sabíem que el repte de les faves seria complicat, i molts ens ho heu comentat: no ha estat un ingredient del grat de tothom, però tot i això us les heu empescat per trobar receptes que convertissin les faves en quelcom que us agradés. I això ens encanta, perquè és l’essència de la Recepta del 15!

Però no us entretenim més i anem al gra amb l’ingredient del mes que ve: per al mes de maig us proposem treballar a partir de les maduixes!

Ja us vam comentar que estàvem desitjosos de l’arribada del bon temps per començar a menjar bona fruita, i a la nostra terra el millor moment per les maduixes és ara a la primavera, durant els mesos d’abril i maig, així que res millor que entre tots elaborar un gran recull de receptes sobre aquesta deliciosa fruita.

Com sempre, acabem animant-vos a fer una ullada a totes les receptes que hem recopilat durant aquesta última convocatòria de la Recepta del 15, així com en les edicions anteriors.

Gràcies, i fins aviat!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De pas, us comento que he començat fa uns dies un nou bloc. És de caire més personal però també hi aniré publicant algunes cosetes sobre cuina. Si us ve de gust fer-li una ullada, podeu trobar-lo aquí.


8 comentaris:

  1. Ja els ho he dit als nois de la Bordeta: m'encanta la proposta!!!
    Crec que aquesta vegada també serà difícil fer una recepta, perquè m'agrada tot el que duu maduixes ;))...el meu capet ja comença a pensar!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  2. Hem poso a pensar!! No sé si no és més difícil amb un ingredient tant apetitós.
    Petonets maca
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Hola Marina, ja he deixat un comentari a elsfogonsdelabordeta, m'ha encantat la proposta. Tinc tota una entrada dedicada a les maduixes, amb varies receptes i d'aqui al 15 de maig en prepararé d'altres. Una abraçada molt forta

    ResponElimina
  4. Hola!
    Maduixes!!! Què bé!! Tinc dos receptes a punt de publicar, no se potser aprofito una o faig alguna cosa especial per a la ocasió!!! Petons

    ResponElimina
  5. A veure si aquesta vegada ens hi apuntem.
    Felicitats pel nou blog!!!

    ResponElimina
  6. Això això, fruitetes que venen molt de gust :)

    ResponElimina
  7. A treballar les maduixes!, fantàstic!Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Hola Marina! Com van els exàmens? :)

    Aquí et deixo la recepta del 15 de les maduixes, espero que us agradi!

    Tàrtar dolç de maduixes

    ResponElimina