dimarts, 20 de desembre del 2011

La Recepta del 15 de gener


Aquí tenim la proposta per a la Recepta del 15 de gener. Abans que res, volíem agrair-vos la participació en el passat repte, amb el qual estem a punt de superar ja les 90 receptes. Esperem que amb aquest nou ingredient, aquells que encara no heu participat mai  a La Recepta del 15, us animeu i ens envieu la vostra proposta. Estarem encantats!

Així mateix, hem de donar-vos les gràcies per haver-nos acompanyat en aquest viatge que iniciàrem ara ja fa un any. Vam començar essent poquets, però es veu que la cosa ha anat cuallant... Així que MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS per les vostres receptes. Sense vosaltres això no hauria estat possible.

Dit això, us presentem l'ingredient del mes de gener: la carxofa. Com sabeu, sempre intentem proposar-vos fruites i verdures de temporada, fàcils de trobar i delicioses perquè es troben en el seu millor moment. A més, després dels abundants àpats nadalencs, haurem de depurar-nos una mica, no? I quina millor manera de fer-ho que amb unes delicioses carxofes? Estem ansiosos per veure les vostres propostes.  

Ja sabeu que, per facilitar la recollida de receptes, heu de deixar en aquesta entrada el link amb la vostra proposta. Així, ens serà més fàcil poder fer l'índex.

Moltes gràcies a tots i BON NADAL!

9 comentaris:

  1. Jo estic encantadíssima amb les carxofes. M'encanten!!
    Un petonet,
    Esther

    ResponElimina
  2. Je, je, teniu raó super depurativa! M'agraden molt les carxofes!
    Moltes felicitats per aquest primer anyet, sou uns craks! i que passeu un molt bon Nadal!!!!!
    Una abraçada i aquest Nadal tots a la cuina!

    ResponElimina
  3. M'encanten!! el meu cervell ja esta treballant en la recepta!! petons

    ResponElimina
  4. Aquest cop sí que no podré`participar, carxofes de postres no ho he vist mai, je je ej...

    ResponElimina
  5. Ja queda apuntat

    Bon Nadal!!!

    un petonet

    ResponElimina
  6. segur que tornarà a ser un exit de convocatòria a qui no li agraden les flors? i més si es mengen...

    ResponElimina
  7. Ara m'ho he possat difícil! q jo em dedico nomès al dolç, jaja...a veure si hi penso a veure q surt! Ah i sobre tot desitjar-te un molt Bon Any 2012, ple de boníssimes propostes del 15! Fins aviat, Sandra

    ResponElimina
  8. Aquesta iniciativa de la recepta del 15 és genial, l'havia esta veient en molts blocs però no sabia ben be de que tractava! Llàstima que jo de carxofes no en se cap recepta, a veure si em puc apunta a la recepta de febrer!
    Per cer m'ha agradat molt el bloc, et segueixo desde ara mateix :)

    ResponElimina