diumenge, 20 de novembre del 2011

La Recepta del 15 de desembre: torrons!

És difícil competir amb l’actualitat, avui és jornada d’eleccions, i a més aniversari d’efemèrides poc afortunades… però segueix sent dia 20, i com cada mes a nosaltres ens toca anunciar-vos la proposta del mes que ve.

Altra vegada hem de començar donant-vos les gràcies: amb quasi 90 receptes recollides hem tornat a superar la convocatòria del mes passat. Ens n’alegrem moltíssim perquè hem vist com diversos blocs es llençaven a fer pa per primera vegada, i tots se’n sortien sense problemes. Moltes gràcies!!

Com ja heu pogut llegir, per aquest desembre us proposem fer torrons. Ens feia una mica de por fer aquesta proposta, però basant-nos en la pròpia experiència, volem explicar-vos que nosaltres l’any passat vam provar de fer-ne per primera vegada i el resultat va ser impressionant!

Val la pena, per tant, intentar-ho, tot i que cada vegada són més els blocs que arribat el Nadal ens ensenyen uns torrons sorprenents.

Us recordem que penjarem les receptes el dia 15 de desembre, però que si us va millor fer-ho abans o després, no hi ha cap problema. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Per acabar us remetem a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure les quasi 90 receptes de pa que hem recollit durant aquest novembre, i també tots els índex de les convocatòries anteriors.

Gràcies a tots!

12 comentaris:

  1. Amb tantes receptes de pa, espero i suposo que alguna em sortirà bé!! jaja ! m'encanta el nou repte, perquè ultimament estic investigant molt amb això dels torrrons! que bé!
    Per si t'interssa, el meu blog està de sorteig nadalenc!!petons

    ResponElimina
  2. Mi apunto! Em penso estrenar però sense gens de por ;)

    ResponElimina
  3. He de reconèixer que em va passar pel cap que aquesta fos la vostra elecció per al mes de desembre, però esperava que a l'últim moment ens proposessiu quelcom més "fàcil" jajajaja. Res, no prometo res però ho intentaré, almenys intentar-ho, però no se si el resultat serà massa comestible xD.

    Molts petonets guapi!!!

    ResponElimina
  4. ostres, cada cop ens ho poseu més difícl, je je je... ;)

    ResponElimina
  5. Doncs cap el turró!!!!! aniré pensant!!! petons

    ResponElimina
  6. No he participado nunca, pero me apunto.
    Ya tengo algo en mente.
    Bessos

    ResponElimina
  7. Hola,
    Compteu amb mi! Que el caparró començi a donar-hi voltes.
    Petons

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies a vosaltres per publicar-nos! Petonet

    ResponElimina
  9. Ei!!!
    No se per que, però aquesta me l'ensumava. Serà per que es desembre?
    Fa anys que no faig torrons (no mengem), haure de rebuscar alguna vella recepta.

    Petonets.

    ResponElimina
  10. Hola!!
    Sóc nova en tot això i la veritat crec que us ho passeu molt bé, m'agrada molt les propostes de la recepta del 15, em volia aventurar amb el pa però va ser massa tard, però el turró... encara que sigui el primer cop ho provaré, moltes felicitats per la feina!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Una bona proposta!!! Moltes gràcies per cada més estar aquí amb un nou repte!
    Una abraçada

    ResponElimina