Sembla que enguany hem tingut una mica més de sort amb els bolets. No sé si vosaltres ja heu sortit a "caçar-ne", però a casa ja hem pogut omplir un cistelló amb un bon grapat de pebrassos. Estem ansiosos esperant que la pluja d'aquests dies doni els seus fruits! La temporada pinta bé, així que amb el recull de "La recepta del 15" d'aquest mes tendrem propostes per avorrir. Les haurem de tastar totes, no? Jo us deixo amb una recepta ben senzilla: una quiche de bolets. Espero que us agradi.
Aquesta sóc jo, amb els pebrassos de dissabte :-)
Recordeu que per participar només cal deixar l'enllaç de la vostra proposta en aquest bloc. Si no teniu bloc però us ve de gust participar-hi, envieu la vostra recepta amb una fotografia a xocolatadesfetacuina@gmail.com i nosaltres ens encarregarem d'afegir-la a l'índex final. Gràcies!
Ingredients
-1 paquet de massa brisa
-200ml de nata per cuinar
-3 ous pagesos
-250g de bolets (mesclats o de la classe que més us agradi)
-Sal
-Pebre
Com ho fem?
Escalfem el forn a uns 180º. Sogrefim els bolets amb una mica de sal i pebre. Mentrestant, amb unes varilles, barregem els ous i la nata. Quan tinguem els bolets sofregits, els afegim a la mescla.
Untem un motlle amb mantega, estirem la massa i farcim amb la mescla de bolets. Enfornem i deixam coure durant uns 25 minuts aproximadament. Per saber si està llest, punxeu amb un escuradents.
Deixem refredar 10 minuts i desemmotllem. Servim la quiche tèbia. Podem acompanyar amb una amanida variada.
Quina collita!! aquí anomenem pebrassos a un altre tipu d bolets.
ResponEliminaM'encanta la quiche i segur q si es de bolets encara més!
ptns!!
La de bolets es deliciosa!!!! la collita deu ni dó eh!!! Petons
ResponEliminaRápida, senzilla i sobretot, ben bona!!
ResponEliminaPer cert, quina pintassa aquests bolets!!!
Petons!!
jo tinc una recepta de quiche amb rovellons, li poso una mica de cansalada fregideta i està....bonísima
ResponEliminam'acabo de donar comte que només nomeno el fongons quan faig la recepta del 15.......mea culpa, la propera també afegirá xocolata desfeta
petons
Quina bona collita!!! et deixo la meva recepta:
ResponEliminahttp://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2012/11/creps-de-xampinyons-la-recepta-del-15.html
Petonets
M'agraden les quiche, m'agraden els bolets però encara no n'he fet mai una de bolets, fantàstica la proposta.
ResponEliminarecien cogidos y hecha la quiche enseguida, esta tremendamente rico Marina,
ResponEliminabuena aportacion.
peto
Una proposta deliciosa amb aquests bolets de primera...a veure si hi ha molta sort desprès de tanta pluja!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Buenísima propuesta.
ResponEliminaFacil y riquisima!! bss
ResponEliminaQuins bolets, són enormes!! La quiche ha d'estar molt bona.
ResponEliminaUna abraçada
uooo!! saps tenia pensat fer una quiche de bolets! que bona ha de ser eh...no l'he provat mai aixi que me la guardo a pendents....per ben aviat! petons
ResponEliminaOh Marina! Pebrassos! A mi m'agraden molt a la brasa. Així no els he provat mai, m'apunto la recepta, que pel Vallès encara hi ha bolets!!! Moltes gràcies per la proposta. M'encanten els bolets i potser per això he participat amb 3 receptes... hi hi hi. Petons!!
ResponEliminaDOncs saps que nosaltres agafem molts bolets pero no agafem els pebrassos?? Els haure de probar perque amb la pinta que te aquesta quiche qualsevol es resisteix!! Petons
ResponEliminaQuina pinta!!! Totalment irresistible, segur que està boníssim, a més la foto és una passada només li faltar despendren l'olor.
ResponEliminaPetonets!!
M'agrada moltíssim!!! i aquesta temporada no l'he fet... ara me'n venen ganes..!
ResponEliminaUn plat que enamora.
ResponElimina